Ποιο… αστέρι του “Dancing” απειλεί με αποχώρηση;

Πρεμιέρα με… απώλειες κινδυνεύει να κάνει το πολυσυζητημένο σόου του ΑΝΤ1 , “Dancing on ice” ! Τι κι αν μας χωρίζουν μόλις 13 ημέρες από την στιγμή που έχει προγραμματιστεί για ν΄ ανοίξει η αυλαία ; Τα προβλήματα και οι ανατροπές, δεν λένε να τελειώσουν !

Ετσι, πριν καν το σόου βγει στον αέρα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, ένα από τα εγχώρια αστέρια που αρχικά είχε πει το “ναι” και είχε θελήσει να σκαρφαλώσει πάνω στα παγοπέδιλα, να αποχωρήσει, μιας και όσο προχωρούν οι πρόβες, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα και αυξάνεται η ένταση και η κούραση, γεγονός που τον έχει κάνει να αναθεωρήσει.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο γνωστός σχεδιαστής ,λοιπόν, τα ΄χει… δει όλα τόσο με την κούραση, όσο και με τους τραυματισμούς κατά την διάρκεια των προπονήσεων για το “Dancing on ice”, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο.

Μάλιστα, τις σκέψεις του αυτές, δεν δίστασε να τις μοιραστεί και με τους φίλους του στο διαδίκτυο, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter του :

“Δεν ξέρω… αρχίζω και τα φτύνω… με βλέπω να την κάνω. Ευχαριστώ για το ηθικό support όλους τους φίλους, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα, έχω και το Showμου ταυτόχρονα και δε νομίζω ότι η φυσική μου κατάσταση και τα νεύρα μου αντέχουν πλέον τόση πίεση! Μόλις έφυγα από την προπόνηση με χτυπημένο καρπό και ανεβαίνω Κολωνάκι για τα του fashion show το Σάββατο. Ααχχ Κούλαα!..»

Read More

And More