Ποιο διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με βέρα στο αριστερό;

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, των φωτογράφων, των θαυμαστών και του χώρου της μόδας. Η Gigi Hadid είναι μόλις 22 χρονών και έχει καταφέρει… το ακατόρθωτο. Πρωταγωνιστεί στις περισσότερες πασαρέλες γνωστών οίκων, είναι η μούσα πολλών σχεδιαστών, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα σε ρόλο σχεδιάστριας και φωτογράφου.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά της αυτά που βαδίζουν σε ανοδική πορεία. Η Gigi πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφό της και τραγουδιστή, Zayn Malik, ο οποίος δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της. Οι ίδιοι στο παρελθόν ήρθαν αντιμέτωποι με πολλά σύννεφα στη σχέση τους, όπως και με το χωρισμό, αλλά όλα τα εμπόδια κατάφεραν να τα ξεπεράσουν μαζί.

Μπορεί, λοιπόν, και οι δύο να είναι πολύ μικροί σε ηλικία, αλλά από ότι φαίνεται σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο φωτογραφικός φακό απαθανάτισε τη Gigi φορώντας ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα στο αριστερό χέρι.

Ακόμα βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους. Αναμένουμε εξελίξεις.

Read More

And More