Ποιο διάσημο μοντέλο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Από ένα κακομαθημένο top model που το βιογραφικό της μετρούσε πολλές κακές στιγμές αποφάσισε να αναλάβει και να φέρει εις πέρας τον ρόλο της συζύγου, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της στις 7 Δεκεμβρίου.

Ποιο, είναι, όμως το μοντέλο που αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλο το κακό του παρελθόν και να κάνει στροφή στην… οικογενειακή γαλήνη;

Η Νaomi Campbell, φυσικά, η οποία τα τελευταί χρόνια βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλάι του μεγιστάνα συντρόφου της, Vladislav Doronin. To top model και ο ρώσος μεγιστάνας αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στον αρχαίο αιγυπτιακό ναό Luxor.

Το ζευγάρι θα περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε ένα από τα ακριβότερα και καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, στο Winter Palace όπου κατά το παρελθόν έχουν διαμείνει βασιλείς και διάσημοι, ενώ στο ίδιο μέρος έκαναν τις διακοπές τους πριν επτά χρόνια ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι.

Ο ξένος τύπος κάνει λόγο για έναν πολύ ακριβό γάμο με τους πιο λαμπερούς καλεσμένους, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να είναι και ο γάμος της χρονιάς! Ένας μήνας μένει για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί!

Read More

And More