Ποιο είναι το …όπλο του ΑΝΤ1 απέναντι απο τα αήττητα “Μυστικά της Εδέμ” ;

Μπορεί όλα τα κανάλια να έχουν αναρτήσει στις οθόνες μας την ταμπελίστα “κλειστόν λόγω θέρους” ,όμως, αν νομίζετε πως όλοι οι τηλε-άνθρωποι έχουν πάρει τα …μπρατσάκια τους και τα …κουβαδάκια τους και την έχουν κάνει για άλλες παραλίες , μακριά απο τις …τηλεοπτικές ,απατάσθε !

Καθημερινά εκατοντάδες κόσμος εξακολουθεί να τρέχει πανικόβλητος στους διαδρόμους και να σπαταλά όλη την μέρα του σε τηλέφωνα, επαφές και συσκέψεις ,αφού τα ολοκαίνουργια τηλεοπτικά προγράμματα του Σεπτεμβρίου τώρα ετοιμάζονται. Ετσι, τα κανάλια έχουν μεταμορφωθεί σε …τηλε-στρατηγία και τα σχέδια επί χάρτου και οι καινούργιες μέθοδοι παίρνουν και δίνουν !

Βλέπετε, αυτή η χρονιά που έρχεται εκτός απο …πτωχή πλην τίμια ,θα είναι κι απίστευτα ανταγωνιστική και δύσκολη και όλοι θέλουν να έχουν προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους Αντεννικούς, οι οποίοι αυτές τις ημέρες εκτός όλων των άλλων εκκρεμοτήτων ,ασχολούνται πολύ ,μα πάρα πολύ και με την καθημερινή, απογευματινή τους εκκρεμότητα.

Μετά την απόφαση το “Κάρμα” να ρίξει αυλαία, έχει τεθεί φυσικά το ζήτημα, το ποια θα είναι αυτή η σειρά που μπορεί να έρθει στην καθημερινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου, να μην κοστίσει ακριβά και να φέρει και νούμερα… Δύσκολη άσκηση θα μου πείτε για να βρεθεί κι έτσι εύκολα η λύση της …

Κι ,όμως, η λύση βρέθηκε ! Οι διοίκηση του ΑΝΤ1 φαίνεται πως μετά την απίστευτη επιτυχία του “Χίλιες και μία νύχτες” ,αποφάσισε να εμπιστευτεί ξανά την τούρκικη τηλεοπτική αγορά. Αποτέλεσμα; Ηδη, οι Αμαρουσιώτες έχουν αγοράσει τα δικαιώματα προβολής ακόμα δύο τούρκικων παραγωγών , εκ των οποίων η μία ακούει στον τίτλο , “Αγάπη κι εκδίκηση” , και αυτή πιθανότατα θα είναι και η σειρά που θα πέσει στην τηλεοπτική μάχη.

Το “Αγάπη κι εκδίκηση” απ ΄ότι όλα δείχνουν θα είναι η σειρά εκείνη που θα δώσει την σκληρή μάχη και θα προσπαθήσει αν όχι να κερδίσει, αλλά να αντιμετωπίσει για τα καλά, τα αήττητα “Μυστικά της Εδέμ” , που εδώ και δύο χρόνια έχουν πατήσει γκάζι κι έχουν απογειωθεί εντελώς στους πίνακες τηλεθέασης.

Λέτε τα μίση και τα πάθη με φόντο τον …Βόσπορο, να καταφέρουν να κερδίσουν την λατρεμένη “παρέα της Φεγγαρόπετρας” ;

Read More

And More