Ποιο είναι το πρώην μοντέλο που βοήθησε τον Μ. Ψωμιάδη να ενοικιάσει τη βίλα!

Είναι 37 χρονών, έχει υπάρξει η ίδια μοντέλο και δηλώνει ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων. Ακόμη πιο γνωστή είναι καλλονή ανιψιά της, που ανήκει στον χώρο του μόντελινγκ! Η δεύτερη μάλιστα έχει κατακτήσει τρεις τίτλους σε μεγάλους διαγωνισμούς καλλιστείων!

Η 37χρονη που βοήθησε τον Μάκη Ψωμιάδη, μεσολάβησε ώστε να μπορέσει ο ίδιος να ενοικιάσει τη βίλα στην οποία τον βρήκε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις αρχές μάλιστα όλα έγιναν και με τη βοήθεια του 59χρονου άνδρα που εμφανίστηκε στον ιδιοκτήτη της βίλας ως ενδιαφερόμενος, κι έτσι βοήθησαν τον Μάκη Ψωμιάδη να βρει το σπίτι και έτσι να συνεχίσει να διαφεύγει τη σύλληψη.

Μαζί λοιπόν με τη σύλληψη Ψωμιάδη, είχαμε και τη σύλληψη του το πρώην μοντέλου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για υπόθαλψη εγκληματία.

Η γειτόνισσα και ο super κοριός

Την δουλειά του έκανε για ακόμα μια φορά ο σούπερ κοριός. Λέγεται βέβαια οτι μπορεί να “βοήθησε” και μια γειτόνισσα η οποία όταν τον είδε τον αναγνώρισε και ειδοποίησε τις αρχές…

Σύμφωνα με το newsit, η αντιτρομοκρατική συγκέντρωσε πιθανά νούμερα με τα οποία ο Μάκης Ψωμιάδης θα μπορούσε να επικοινωνεί, κυρίως αριθμούς τηλεφώνων συγγενών πρώτου βαθμού και άρχισαν να τα παρακολουθούν.

Παρά τα πρωτοφανή μέτρα που τα στοιχεία δείχνουν ότι έπαιρνε, καθώς στη βίλα εντοπίστηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα και 25 κάρτες sim ο super “κοριός” είχε αποτέλεσμα

Ο σούπερ κοριός “έδειξε” νότια προάστια και κυρίως παραλιακή.Το λάθος του, ήταν οτι μίλησε δυο φορές εν κινήσει από το κινητό του. Έτσι, πριν από ένα περίπου μήνα εντόπισαν αριθμούς οι οποίοι έδιναν το στίγμα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου και την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκε σήμα από μια κυψέλη στην περιοχή της Αναβύσσου.

Read More

And More