Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα;

Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα; | tlife.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει τις διακοπές του στις Κυκλάδες. Μαζί του αυτό το διάστημα έχει τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απολαμβάνει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και γεμίζει τις μπαταρίες του για τη νεά σεζόν. Βέβαια, η τηλεοπτική χρονιά που έρχεται δεν θα τον βρει κάπου. Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση του ΑΝΤ1, στην σημερινή παρουσίαση προγράμματος του σταθμού, δεν έχουν συμφωνήσει κάτι για τους πρώτους μήνες του χειμώνα.

Οι υπέυθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου θα ξανασυζητήσουν μαζί του με τη νέα χρονιά. Μέχρι τον Ιανουάριο, λοιπόν, έχει χρόνο για ανασυγκρότηση και για ταξίδια που τόσο του αρέσουν.

«Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που είναι σε ισχύ και τρέχει για άλλον ένα χρόνο…. Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ελπίζω να είναι και το κανάλι. Δεν έχει βρεθεί ακόμα να κάνουμε κάτι την νέα σεζόν. Δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου για να προτείνω εγώ κάτι στον σταθμό, οι ιθύνοντες ξέρουν τις δυνατότητές μου και τι μπορώ να κάνω… Έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω στα κανάλια. Πρέπει να μου προτείνουν πράγματα, όχι να προτείνω εγώ. Επαγγελματίες είμαστε, προφανώς υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν αφήνω καμία συζήτηση να εξελιχθεί σε πρόταση, γιατί σέβομαι το συμβόλαιο που έχω με έναν σταθμό που με έχει τιμήσει και τον έχω τιμήσει με πολλά και σημαντικά πρότζεκτ», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στοςυ δημοσιογράφους που τον συνάντησαν στα MAD VMA 2018.

READ more