Ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρ. Γεωργίου στην Ellen Degeneres μετά την φιλοξενία του “Μπρούσκο” στο σόου της;

Μετά την είδηση που κυκλοφόρησε χθες και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, σήμερα σας έχουμε και την συνέχεια! Ναι, μετά την είδηση που είχε να κάνει με την Ellen Degeneres, το επιτυχημένο σόου της και το “Μπρούσκο”, φυσικά και σας έχουμε νεότερα, μιας και ο Ανδρέας Γεωργίου άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και θέλησε να επικοινωνήσει με την διάσημη παρουσάστρια, στέλνοντάς της το δικό του μήνυμα!

Ας πάρουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή, για να μας καταλάβουν και όσοι δεν ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί!

Μια απρόσμενη guest εμφάνιση έκανε η Έλεν Ντε Τζένερις στην καθημερινή σειρά «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 -και αυτό μάλιστα δεν έμεινε ασχολίαστο από την ίδια, μέσα από το show της, το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια Αμερικανοί!

Κατά τη διάρκεια ενός από τα πρόσφατα επεισόδια της σειράς, ο τηλεοπτικός «Διαμαντής» κρατά στα χέρια του μια νεανική φωτογραφία της Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία υποτείθεται πως απεικονίζει σε νεανική ηλικία την εξαφανισμένη μητέρα δύο δίδυμων αδελφών, που στη σειρά υποδύονται ο Στέφανος Μιχαήλ και ο Θεοχάρης Ιωάννίδης.

Το απόσπασμα αυτό έφτασε στα χέρια της Έλεν Ντε Τζένερις και μάλιστα προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής της, με εκείνη να κάνει μια σειρά από σχόλια για το πώς τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, όταν η ίδια φοιτούσε στο λύκειο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα, με το γνωστό της χιούμορ, πως δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του «Μπρούσκο» – ο οποίος στα πλάνα που προβλήθηκαν κρατά τη φωτογραφία της και δείχνει να αναπολεί παλιές τους στιγμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την προβολή του αποσπάσματος του «Μπρούσκο» στο «The Ellen Show» ο Ανδρέας Γεωργίου, έσπευσε να εξηγήσει μέσω twitter στη διάσημη παρουσιάστρια ποιος ακριβώς είναι ο «ρόλος» της στη σειρά.

Read More

And More