Ποιο κουζινο-ριάλιτι έγινε χθες με τα… κρεμμυδάκια ;

Οπως κάθε Πέμπτη, έτσι και χθες για ακόμα μία φορά ζήσαμε την… απόλυτη εκδίκηση των κουζινο-ριάλιτι ! Βλέπετε, κάθε μέρα στήνεται η διακαναλική κατσαρόλα, μόνο που τις Πέμπτες στο prime-time, κλείνεται το μεγάλο ραντεβού για το μεγάλο μαγείρεμα.

Ετσι, λοιπόν, για ακόμα μία εβδομάδα βγήκαν τα… μαχαίρια, ανάμεσα σε “Master Chef” ,”Εφιάλτη στην κουζίνα” και “Top Chef” ! Ποιο απο τα τρία αυτά προγράμματα όμως, όχι απλώς δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων ,αλλά έπεσε και κάτω απο την… βάση της AGB, σημειώνοντας μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης ;

Ναι, δεν είναι δύσκολο να το βρείτε, αν σας πω, πως αυτή την τηλε-τραγωδία το συγκεκριμένο πρόγραμμα την έχει ξανά ζήσει και πως εχθές είχε και… σπέσιαλ καλεσμένο, ο οποίος ,όμως , απ ΄ότι φάνηκε δεν κατάφερε να φέρει την… Ανοιξη όσο αφορά στις επιδόσεις του παιχνιδιού.

Ο λόγος ; Ο λόγος τόση ώρα για το “Top Chef” για την μεγαλύτερη ίσως φετινή αποτυχία του καναλιού του Αμαρουσίου, η οποία αν και στοιχίζει 120.000 ευρώ το επεισόδιο – έτσι ακούγεται – δεν καταφέρνει να φέρει πίσω στο… ταμείο, τίποτα !

Ετσι, έχουμε και λέμε…

Master Chef / Mega : 36,5% στο γενικό σύνολο και 43,6% στα νεανικά κοινά

Εφιάλτης στην κουζίνα / Alpha : 16,2% στο γενικό σύνολο και 10,0% στα νεανικά κοινά

Top Chef / ΑΝΤ1 : 8,5% στο γενικό σύνολο και 11,9% στα νεανικά κοινά

Read More

And More