Ποιο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Just» αποχωρεί από το σόου! Όλο το ρεπορτάζ…

Ποιο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Just» αποχωρεί από το σόου! Όλο το ρεπορτάζ… | tlife.gr

Την… ησυχία του δεν λέει να βρει αυτό το «Just the two of us», μιας και δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα, όπου το σόου του Mega να μην έχει έρθει αντιμέτωπο με ένα σοβαρό πρόβλημα ,- σε σχέση με την παραγωγή του και το στήσιμό του -, το οποίο πρόβλημα δεν πρέπει να λυθεί απλώς άμεσα, αλλά…χθες!

Ετσι, αίφνης έχουμε να κάνουμε με μία σημαντική αποχώρηση από το σόου και αυτή η αποχώρηση αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με τα ζευγάρια, αλλά με την κριτική επιτροπή! Ενα από τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσε το κανάλι πως μπορεί να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πόστο του. Ποιο πρόσωπο είναι αυτό;

Ο Δημήτρης Αρβανίτης! Ναι,ο γνωστός σκηνοθέτης εγκαταλείπει την καρέκλα του, κάνοντας μοιραία τους Megaλικούς να τρέχουν, μιας και πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Δημήτρης αφήνει πίσω του το «Just», μιας και ξεκινούν πολύ σύντομα τα γυρίσματα της ολοκαίνουργιας σειράς του στο Μεγάλο Κανάλι και εννοείται πως θέλει να αφιερωθεί 100% σε αυτά.

Η brand-new δραματική σειρά που ετοιμάζει, η «Δικαίωση» για την οποία άλλωστε σας έχω μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό διεξοδικότατα ξεκινά γυρίσματα και ο σκηνοθέτης θέλει να βρίσκεται διαρκώς από πάνω. Μάλιστα τα πρώτα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα από την Σύρο, μιας και από ΄κει ξεκινά να ξετυλίγεται και το κουβάρι της ιστορίας μας.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το «Just»; Εννοείται πως το Mega τρέχουν, μιας και αύριο βράδυ ο Δημήτρης Αρβανίτης θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο σόου και μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του.

«Η αλήθεια είναι πως το είχαμε συζητήσει εξ ΄αρχής με τον Δημήτρη Αρβανίτη αυτό το θέμα. Το γνωρίζαμε πως αν ο προγραμματισμός των γυρισμάτων της «Δικαίωσης» έπρεπε να τον φέρει στο πλατό μία ώρα αρχίτερα, ότι εκείνος θα αναγκαζόταν να αποχωρήσει από το «Just»…», λέει στέλεχος του Mega στο TLIFE και σπεύδει να συμπληρώσει :

«Φυσικά και θα υπάρξει αντικατάσταση στο σόου, γι ΄αυτό και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχουμε αρχίσει ξανά τις συζητήσεις και τις επαφές με διάφορα πρόσωπα, προκειμένου να δούμε το ποιος θα μπορεί και θα θέλει να βρίσκεται μαζί μας από την επόμενη εβδομάδα».

READ more