Ποιό θρυλικό, λατρεμένο τηλε-παιχνίδι επιστρέφει στους δέκτες μας;

Είναι ένα παιχνίδι που σημάδεψε τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης… Είναι ένα παιχνίδι που κατάφερε να καταρρίψει όλα τα τηλεοοπτικά ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης… Είναι ένα παιχνίδι που προκάλεσε τηλεοπτική φρενίτιδα εκεί κάπου στις αρχές του ΄90… Είναι ένα παιχνίδι που απογείωσε την τηλεοπτική καριέρα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Φυσικά τόση ώρα ο λόγος για το θρυλικό “Μεγάλο Παζάρι”! Το “Μεγάλο Παζάρι” ,λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας και η είδηση αυτή δεν είναι… Ζονγκ!!!! Ναι,ναι το “Μεγάλο Παζάρι” ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback του!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής “La Biri-Biri”, το “Μεγάλο Παζάρι” θα βρίσκεται ξανά στον τηλεοπτικό αέρα από τον Φλεβάρη και μετά.

Το κανάλι που επιχειρεί το ριμέικ του είναι ο ΣΚΑΙ, ο οποίος και σχεδιάζει να το φέρνει στη καθημερινή, απογευματινή του ζώνη, στη προσπάθειά του να ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η ίδια η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος Αλκηστης Μαραγκουδάκη, έχει αρχίσει ήδη το… σαφάρι της αναζήτησης του ιδανικού παρουσιαστή!


Read More

And More