Ποιο τραγούδι ερμήνευσαν πρώτο τα ζευγάρια του “Just” ;

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα τραγουδούσε ο Sakis και χίλια δίκια είχε… Μόλις το κλίμα ζεστάθηκε και αφού έγινε και η συνολική παρουσίαση όλων των ζευγαριών, η μάχη για τους δύο φιναλίστ ξεκίνησε…

Πρώτοι την… κρυάδα της ερμηνείας την πήραν ο Παναγιώτης Πετράης και η Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι τους είδαμε να ερμηνεύουν το κομμάτι , “Ελα να με τελειώσεις”… Η είδηση στην εμφάνιση του ζευγαριού βέβαια δεν ήταν άλλη, εκτός απο το γεγονός πως η Ελένη ήταν… ντυμένη ! Ναι, ναι, ήταν ντυυμένη φορώντας μαύρο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο ! Θα μου πείτε φυσικά και τι ; Τις άλλες φορές ήταν… γυμνή ; Και θα σας απαντήσω… περίπου με τις σούπερ – σεξι εμφανίσεις που μας προσέφερε !

Τώρα όσο αφορά στην Μαρία Μπεκατώρου και στον Χρήστο Χολίδη, ερμήνευσαν το “Δεν Μετανιώνω”… Και κάπου εδώ να σημειώσω και το φαρμακερό σχόλιο της Αθηναίδας Νέγκα που είπε γεμάτη χάρη και… χαμόγελο στην Μαρία :

“Το ότι είσαι εδώ μας ακυρώνεις… Είναι σαν να μην υπάρχουμε…”, υποννοώντας φυσικά, πως αν ήταν στο χέρι της κριτικής επιτροπής, σίγουρα η Μαρία δεν θα ήταν εκείνη που θα έφτανε στον τελικό. Ομως έλα που τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα ο… τηλε-πελάτης, τουτέστιν ο τηλεθεατής ;

Και η αλήθεια είναι πως τρεις μήνες τώρα, οι τηλεθεατές ψήφιζαν δαγκωτό Μαρία Μπεκατώρου !

Τέλος, η ψηφοφορία των δύο ζευγαριών μετά την πρώτη τους εμφάνιση σύμφωνα με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, διαμορφώθηκε ως εξής :

Πετράκης – Φουρέιρα : 38 βαθμοί

Μπεκατώρου – Χολίδης : 33 βαθμοί

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164