Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το «Just»;

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το «Just»; | tlife.gr

«Just» ήταν και πέρασε! Ακόμα ένα live του σόου του Mega τελείωσε και μαζί του αποχαιρετήσαμε και ακόμα ένα ζευγάρι συμμετεχόντων. Το live αυτής της Τετάρτης ήταν ένα live κατά την διάρκεια του οποίου παρακολουθήσαμε πως πολλά ήταν εκείνα τα ζευγάρια που είχαν σημειώσει θεαματική βελτίωση – ευτυχώς για τ ΄αυτάκια μας – όπως επίσης και ζευγάρια το οποίο το ΄χουν περισσότερο με την μουσική και τις νότες για ακόμα μία εβδομάδα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν επιτροπή και κοινό.

Ετσι, η επιτροπή απόψε ήταν αρκετά γενναιόδωρη με πολλούς, χωρίς αυτό βεβαίως-βεβαίως να σημαίνει πως δεν ήταν όσο αυστηρή έπρεπε με κάποιους άλλους, βλέπε για παράδειγμα Στέλιο Διονυσίου και Χριστίνα Πολίτη.

Στο φινάλε φυσικά δύο ήταν τα ζευγάρια που βγήκαν προς αποχώρηση και τα ζευγάρια αυτά ήταν η Ράνια Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά και ο Στέλιος Διονυσίου με την Χριστίνα Πολίτη.

Ποιοί τελικά μας αποχαιρέτησαν; Η Ράνια και ο Γιώργος οι οποίοι ερμήνευσαν το κομμάτι σε «Οποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, μάλλον δεν άρεσαν σε πολλούς!

READ more