Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το “Just”; Ποιοι πάνε για ημιτελικό;

Αυτό το βράδυ Τετάρτης αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολο για την κριτική επιτροπή, μιας και τα τέσσερα ζευγάρια κατάφεραν να μας χαρίσουν μία συνολική άκρως εντυπωσιακή βραδιά με τις εμφανίσεις και τις ερμηνείς τους. Παρά ,λοιπόν, την υψηλή βαθμολογία εννοείται πως στο τέλος κάποιος έπρεπε να φύγει.

Αλλωστε, εκτός από την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, υπάρχει και η ψηφοφορία του κόσμου, ο οποίος αν θέλει με την ψήφο της εμπιστοσύνης του μπορεί ν ΄αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και να φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι. Για το ποιος θα φύγει κάθε φορά ευθύνεται κατά 50,0% η κριτική επιτροπή και κατά 50,0% ο κόσμος.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα όπου η αποχώρηση του Μίνωα Θεοχάρη ήταν μία αποχώρηση – έκπληξη αυτή την Τετάρτη ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν είχαμε, μιας και τα αποτελέσματα ήταν ως ένα βαθμό προβλεπόμενα. Ετσι, από το σόου αποχώρησαν η Ελενα και ο Ιβάν, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την Αντιγόνη και τον Δημήτρη.

Οσο δε για το ποιοι πατούν δυνατά γκάζι για τον ημιτελικό; Μα φυσικά η Μυριέλλα και ο Γιώργος, ο Μάρκος και η Στέλλα και ο Δημήτρης και η Αντιγόνη.

Read More

And More