Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το «Just»;

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το «Just»; | tlife.gr

Τέλειωσαν τα ψέματα στο «Just»! Ναι, μετά και την αποψινή αποχώρηση όντως τέλειωσαν τα ψέματα μιας και στο παιχνίδι πλέον συμμετέχουν πολύ δυνατά ζευγάρια, τα οποία έχουν πατήσει για τα καλά το… γκάζι, βάζοντας στόχο τον τελικο, γεγονός το οποίο και δυσκολεύει αφάνταστα το έργο της κριτικής επιτροπής.

Εξι ήταν απόψε όλα κι όλα τα ζευγάρια που εμφανίστηκαν στους δέκτες μας, πράγμα που σημαίνει πως μετά και την αποψινή αποχώρηση, έχουμε ουσιαστικά πια στα χέρια μας την τελική πεντάδα του σόου.

Απόψε οι εμφανίσεις των περισσότερων ζευγαριών ήταν πολύ καλές, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα βραδιά, μιας και η επιτροπή αναγκάστηκε να γίνει πιο… φειδωλή στις βαθμολογίες της, στην προσπάθειά της να κρατηθεί μία ισορροπία.

Οσο για το ποια ήταν τα ζευγάρια που βρέθηκαν απόψε αντιμέτωπα με τον κίνδυνο της αποχώρησης; Ο Μάρκος Σεφερλής με την Στέλα Καλλή και η Κατερίνα Στανίση με τον Γιώργο Παράσχο, για να αποχωρήσουν τελικά από το παιχνίδι ο Γιώργος και η Κατερίνα.

Εννοείται δε πως ο Μάρκος με την τρέλα του, τον αυθορμητισμό του και το χιούμορ του, έχει καταφέρει να γίνει ανίκητος, μιας και η τεράστια αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι γνωστή εδώ και χρόνια και δεν μπορεί κανείς να τα… βάλει εύκολα μαζί της.

Η τελική κατάταξη της βαθμολογίας είχε ως εξής:

Μυριέλλα Κουρεντή & Γιώργος Παπαδόπουλος: 26 βαθμοί
Ιβάν Σβιτάιλο & Έλενα Τσαγκρινού: 26 βαθμοί
Μίνως Θεοχάρης & Κόρτνεϊ Πάρκερ: 26 βαθμοί
Δημήτρης Μακαλιάς & Αντιγόνη Ψυχράμη: 23 βαθμοί
Μάρκος Σεφερλής & Στέλλα Καλλή: 22 βαθμοί
Γιώργος Παράσχος & Κατερίνα Στανίση: 22 βαθμοί

READ more