Ποιο ζευγάρι αποχώρησε σε… δακρύβρεχτο σκηνικό από το «Just»;

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε σε… δακρύβρεχτο σκηνικό από το «Just»; | tlife.gr

Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του σόου. Αναμφισβήτητα η επιλογή εκείνης ήταν μία επιλογή που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα Μέσα, μιας και πολλοί είπαν πως έφτασε η ώρα της… εκδίκησης του μανικιούρ, πράγμα που σήμαινε αυτόματα την τηλεοπτική απομυθοποίηση της glam ψυχαγωγίας.

Ο λόγος τόση ώρα για τους συμμετέχοντες Χάρη Βαρθακούρη και Τέτα Καμπουρέλη, οι οποίοι αυτή την Τετάρτη έμελλε να δουν την έξοδο από το «Just the two of us». Βλέπετε, η Τέτα με «όπλο» της τα νάζια της δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι αν και το προσπάθησε σκληρά, αν και το επιθυμούσε πολύ! Τόσο πολύ που πρώτον χθες αιφνιδιάστηκε με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Ζέτα Μακρυπούλια και δεύτερον; Της στάθηκε αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο πιο ψύχραιμος της παρέας ήταν ο Χάρης, ο οποίος παρά την ψυχραιμία του και παρά την τηλε-φιλοσοφία του είτε «μείνω – είτε φεύγω το ίδιο μου κάνει», την οποία είχε, έναν αιφνιδιασμό τον έπαθε κι αυτός.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι βρέθηκε να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Ιβάν Σβιτάιλο με την Έλενα Τσαγκρινού και σύμφωνα με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε από το «Just» όπως ήδη σας είπα, ήταν η Τέτα και ο Χάρης.

READ more