Ποιοι απειλούν με μηνύσεις τη Μαντόνα;

Ποιοι απειλούν με μηνύσεις τη Μαντόνα; | tlife.gr
Η οικογένεια του κοριτσιού που υιοθέτησε η Μαντονα, απειλεί την ποπ σταρ με μηνύσεις γιατι ισχυρίζεται ότι δεν τους αφήνει να το δουν! Το κοριτσάκι το είχε υιοθετήσει η Μargie το 2009 από το ορφανοτροφείο.

Παρότι η Μαντόνα έχει κάνει ήδη δύο επισκέψεις στο Μαλάουι με την μικρή Mercy δεν έχει αφήσει την οικογένειά της να την δει. Έτσι η οικογένειά της υποστηρίζει ότι η γνωστή τραγουδίστρια “έσπασε την υπόσχεσή της” και προχωράει το θέμα νομικά.

Η μητέρα της Mercy πέθανε 5 μέρες μετά τον τοκετό και τότε την ανέλαβε η γιαγιά της και οι θείοι της. Η γιαγιά της Mercy προς το παρών πουλάει ντομάτες που καλλιεργούν στο σπίτι τους, το οποίο είναι χτισμένο από λάσπη και δεν έχουν ούτε νερό ούτε ρεύμα. Η 72χρονη γιαγούλα θέλει να καταφέρει να πάρει πίσω την μικρή για να ζήσουν μαζί.

Η γιαγιά της είχε δηλώσει : “Το μωρό χρειάζεται φροντίδα και τροφή. Ζούμε με λίγα χρήματα και πιστέψαμε πως είναι καλύτερα η Μercy να μεγαλώσει τα πρώτα χρόνια της στο ορφανοτροφείο.” και συνέχισε : “Δεν ήθελα η Mercy να αφήσει πίσω την χώρα μας, αλλά μου είπαν ότι θα είχε μια ευκαιρία για μια καλή ζωή. Ζητάμε από την Μαντόνα να είναι ανθρώπινη”.

READ more