Ποιοι αποχωρούν απο την παρέα του Φώτη και της Μαρίας !

Το θρίλερ της παραμονής ή όχι του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο Star μπορεί να έχει λήξει ,όμως, το θρίλερ αυτό δεν έχει λήξει και για τους συνεργάτες τους ! Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του Star μπορεί να έδωσαν και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στο επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο ,παρά το γεγονός πως το “Φώτης και Μαρία : Live” όλο το χειμώνα δεν τα κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης , όμως , το ίδιο δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν και με την ομάδα τους.

Με άλλα λόγια; Ο Φώτης και η Μαρία παραμένουν στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς , όμως , λόγω χαλεπών τηλεοπτικών καιρών ,πρώτον τους ζητήθηκε μείωση προυπολογισμού κατά 30,0% ,ενώ θα πετσοκοπεί και η ομάδα τους. Η εντολή του καναλιού είναι, να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα εσωκαναλικά άτομα γίνεται, αφού ως γνωστόν η περεταίρω αξιοποιήσή τους δεν θα …κοστίσει τίποτα. Δηλαδή η ομάδα των παιδιών να απαρτίζεται κυρίως απο ρεπόρτερ του Star και απο τους ρεπόρτερ που δουλεύουν κυρίως στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ετσι, ήδη ,ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις απο το “Φώτης και Μαρία : Live”. Παρελθόν για την εκπομπή αποτελούν και η Κριστίνα Γουλιελμίνο και η Χρύσα Οικονομοπούλου , χρόνια στενή συνεργάτιδα του γνωστού τηλε-ντουέτου.

Read More

And More