Ποιοι είναι οι παρουσιαστές της καλοκαιρινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ;

Με εντατικούς ρυθμούς, με εντατικότατους ρυθμούς προχωρά μέρα με την μέρα το στήσιμο της καλοκαιρινής infotaiment εκπομπής που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο οι Αντεννικοί και θέλουν να βγάλουν στον αέρα κατά την διάρκεια των θερινών μηνών, καλύπτοντας έτσι το κενό που θα αφήσει πίσω του στο πρόγραμμα, τόσο το φινάλε του “Καλημέρα Ελλάδα”, όσο και του “10 με 1 μαζί” !

Παράλληλα με την προετοιμασία του ολοκαίνουργιου μαγκαζίνο, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ασχολούνται ιδιαίτερα και με τα πρόσωπα εκείνα που θα το στελεχώσουν και θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης. Ετσι, μπορεί ακόμα να μην έχει κλείσει το ποιος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής, όμως, ήδη έχουν κλείσει τα πρόσωπα που κάθε πρωί θα στέκονται δίπλα του και θα τον πλασιώνουν.

Μία θέση ,λοιπόν, στο πάνελ της εκπομπής που βρίσκεται στα σκαριά και η οποία όπως σας είπα εξ ΄αρχής θα συνδυάζει και ενημέρωση και ψυχαγωγία , – όπως έγινε και πέρσι με το “Elatte” – , έκλεισαν τόσο η Μαίρη Συνατσάκη, όσο και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Δύο πρόσωπα τα οποία άλλωστε βρέθηκαν ακριβώς σε αυτό το ίδιο πόστο και πέρσι και με τα οποία οι Αντεννικοί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Read More

And More