Ποιοι είναι οι σταρ που αποφάσισαν να κάνουν την ζωή τους ριάλιτι !

Από το 2008 μια κάμερα ακολουθεί κατά πόδας την Αννα Βίσση και καταγράφει κάθε στιγμή της ζωής της. Την Τετάρτη οι τηλεθεατές θα δουν το αποτέλεσμα από το πρώτο σελέμπριτι ριάλιτι που θα προβληθεί στην Ελλάδα, στα πρότυπα των χολιγουντιανών “B class”, κατά κύριο λόγο, αστέρων. Βέβαια, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν είναι η πρώτη που έκανε τη ζωή της ριάλιτι. Είχαν προηγηθεί αρκετοί που αποφάσισαν, μάλλον ελαφρά την καρδία, να εκθέσουν τις προσωπικές τους στιγμές on camera.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που δεν είχε κανέναν λόγο να επιζητεί κι άλλη δημοσιότητα, αποφάσισε το 2005 να παρουσιάσει στο κοινό τον τότε σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλαϊν, μέσα από το ριάλιτι “Britney and Kevin: Chaotic”, στο οποίο προβλήθηκαν προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, από τη γνωριμία τους, τον γάμο τους, τον έρωτά τους κ.λπ.

Η ηθοποιός Ντενίζ Ρίτσαρντς έκανε κι αυτή τη ζωή της ριάλιτι, το 2008, με το facebookικό τίτλο “Denise Richards: It’s Compli­cated” και στον φακό πρωταγωνίστησαν οι μικρές κόρες της, αλλά και η αδελφή της, ο πατέρας της και φυσικά το επεισοδιακό διαζύγιό της με τον Τσάρλι Σιν.

Η Τόρι Σπέλινγκ, που έκανε καριέρα χάρη στο επίθετό της και στο “Μπέβερλι Χιλς”, πήρε τον καλό της και ως ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις πιο προσωπικές τους στιγμές και δεν αισθάνθηκαν ούτε λεπτό εκτεθειμένοι.

Το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, η Λίντσεϊ Λόχαν, έχει δηλώσει τις κακές σχέσεις που έχει με τον μπαμπά της. Για αυτό είπε να κάνει ένα ριάλιτι σόου το “Living Lohan” με θέμα την οικογένειά της. Μαμά-μάνατζερ, αδελφός, γιαγιά, μικρή αδελφή κ.ά.

Η οικογένεια Οσμπορν ήταν πρωτοπόρα στα ριάλιτι σόου που ξεκίνησαν ως το νέο τηλεοπτικό σουξέ. Το 2002 η σειρά “The Osbournes” έκανε πρεμιέρα στο MTV και όταν η κόρη, Σάρον, διαγνώσθηκε με καρκίνο, η κάμερα ήταν παρούσα…

Η σεξοβόμβα Τζέσικα Σίμπσον με τον σύζυγό της, Νικ Λέισι, κάλεσαν στην κρεβατοκάμαρά τους τις κάμερες του MTV και έκαναν το δικό τους ριάλιτι, το “Newlyweds: Nick and Jessica” και δεν ένιωσαν ούτε λεπτό τα αδιάκριτα βλέμματα…

Η κληρονόμος Πάρις Χίλτον έχει γυρίσει ριάλιτι για να βρει νέα κολλητή φίλη, έχει κάνει σεξ τέιπ και γενικώς έχει μετατρέψει τη ζωή της σε προϊόν.

Η πάλαι ποτέ ναυαγοσώστρια Κάρμεν Ηλέκτρα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των “βήτα σελέμπριτι” που εξέθεσαν την προσωπική τους ζωή και την έκαναν ριάλιτι. Με τον Ντέιβ Ναβάρο βιντεοσκόπησε τις προετοιμασίες του γάμου της και την τελετή και την πούλησαν στο MTV. Ο,τι έκανε δηλαδή και η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μπαίνει σε όλες τις λίστες, δεδομένου ότι έχει γυρίσει και σεξ τέιπ και ριάλιτι με την οικογένειά της (αμείφθηκε τότε με 6 εκατ. δολάρια) και ριάλιτι με τον σύζυγό της, για το οποίο η αμοιβή της ήταν αστρονομική.

Οι δικοί μας σελέμπριτι δεν έχουν συμμετάσχει σε ριάλιτι, αλλά προσωπικές στιγμές τους, έχουν απαθανατιστεί και βιντεοσκοπηθεί αφειδώς. Η Καίτη Γαρμπή δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, σε ζωντανή μετάδοση σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παντρεύτηκε τη Δήμητρα Ρουμπέση με τις κάμερες να μεταδίδουν ζωντανά το γεγονός, χώρισε και προσπάθησε για επανασύνδεση μέσω της τηλεόρασης. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όντας νιόπαντρο ζευγάρι και νέοι γονείς, εξομολογήθηκαν στιγμές της καθημερινότητάς τους στους τηλεθεατές της πρωινής ζώνης.

Η Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να αισθάνεται σαν τον Τζιμ Κάρεϊ στο Τρούμαν Σόου, αφού κάθε στιγμή της απαθανατίζεται, βιντεοσκοπείται, παντρεύτηκε σε ζωντανή μετάδοση μοιραζόμενη με τους φαν της την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και είναι το πρόσωπο που τα προσωπικά του ενδιαφέρουν όσο κανενός άλλου. Η νεόνυμφη Σταματίνα Τσιμτσιλή αντήλλαξε με τον σύζυγό της παθιασμένα φιλιά ον κάμερα που αναπαράχθηκαν στην εκπομπή της, γεγονός που σχολιάστηκε και στεναχώρησε την παρουσιάστρια αφού δεν είχε δώσει αφορμή για τέτοιου είδους σχόλια. Βέβαια, πέρυσι είχαμε το εισαγόμενο ριάλιτι “The real housewives of Athens” με τις Ορθούλα Παπαδάκου, Χριστίνα Παππά, Αννίτα Ναθαναήλ, Ιωάννα Σουλιώτη, Φώφη Μαστροκώστα και Τζο Τόγκου, οι οποίες χώρισαν, έκαναν μπότοξ, είδαμε τα παιδιά τους, τα απόκρυφά τους, τις πιο προσωπικές τους στιγμές στο πράιμ τάιμ.

Τέλος, η “Φάρμα επωνύμων” ήταν το πρώτο ελληνικό ριάλιτι με σταρ να μοιράζονται την καθημερινότητά τους αλλά στο πλαίσιο παιχνιδιού. Συμμετείχαν οι Αγγελος Πυριόχος, Αντζυ Σαμίου, Νίκος Σούλης, Πωλίνα, Στέλλα Γεωργιάδου, Στέλλα Καπεζάνου, Στάθης Αγγελόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος και Σπύρος Φωκάς με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More