Ποιοι Έλληνες είναι επίσημοι προσκεκλημένοι στο γάμο του Πρίγκιπα William;

Ο γάμος του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι πλεόν γεγονός και οι πολυπόθητες προσκλήσεις έχουν ήδη φύγει από τα ανάκτορα. Ανάμεσα στους 300 καλεσμένους του ζευγαριού, θα είναι και 19 Έλληνες, εκ των οποίων οι 8, θα είναι στην τελετή του γάμου, ενώ οι υπόλοιποι στις δεξιώσεις, πριν και μετά το μυστήριο.

Έτσι, την γαμήλια τελετή της χρονιάς, που θα γίνει στις 29 Απριλίου, σύμφωνα με το ”Πρώτο θέμα”, θα παρακολουθήσουν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, μαζί με την κόρη τους, Καρολίνα, η οποία μένει μόνιμα κι εργάζεται στο Λονδίνο. Ανάμεσά τους, ο Σπύρος και η Ντόροθι Λάτση, μαζί με την κόρη τους Έμμα, που επίσης κατοικεί στην Αγγλία, και ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, με την σύζυγό του, Άννα – Μαρία. Κυρίως τα δύο πρώτα ζευγάρια, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τα ανάκτορα εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, στο πάρτι για τους φίλους του ζευγαριού, θα παρευρεθεί ο Σταύρος με την Ευγενία Νιάρχου, τα παιδιά του τέως μονάρχη, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η Θεοδώρα, ο Φίλιππος και η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες.

Read More

And More