Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από την τηλεοπτική παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά;

Ποιος είπε πως… παρεάκι που κερδίζει δεν το αλλάζεις; Ετσι, παρά το γεγονός ότι την χρονιά που μας πέρασε “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 ήταν εκείνο που κατάφερε να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποφάσισαν η νέα τηλεοπτική χρονιά να τους βρει και με νέα παρέα.

Με άλλα λόγια; Αέρας ανανέωσης φύσηξε στο πανελάξκι τους και… κόσμος πάει κι έρχεται. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα δίπλα στο γνωστό ζευγάρι δεν πρόκειται να βρίσκεται πάλι ούτε ο Γιώργος Λιανός, ούτε η Λάουρα Νάργες, ενώ παραμένουν ακλόνητοι η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Οσο για το ποιοι θα περάσουν την πόρτα του “Πρωινού” και από Οκτώβρη θα είναι δίπλα στον Γιώργο και την Φαίη; Η Μαίρη Συνατσάκη για την οποία άλλωστε σου τα έχω ξανά πει τα… πρωινά της νέα, αλλά και ο Αρης Καβατζίκης, ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Mega και με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, αυτή την χρονιά απ ΄ότι όλα δείχνουν θα περάσει την πόρτα του ΑΝΤ1 και θα ανήκει πλέον κι αυτός στην ομάδα του πρωινού του καναλιού του Αμαρουσίου.

Read More

And More