Ποιοι κάνουν “Πολύ Μπλα Μπλα” φέτος;

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέλαβε την παρουσίαση του “Πολύ Μπλα Μπλά” έχοντας τις ευχές της Φαίης Σκορδά αλλά και κάποιους από τους συνεργάτες της στο πλευρό της. Χθες, η Σταματίνα λαμπερή μέσα στο κατάλευκο φόρεμά της, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής με ένα πλατύ χαμόγελο. ”Είμαι πολύ αισιόδοξη, είμαι πολύ χαρούμενη είμαι ικανοποιημένη με όλη την ομάδα. Άλλωστε την ξέρω επειδή ήμουν και εγώ μέλος της μέχρι πρότινος και ελπίζω αυτό που θα κάνουμε να το αγκαλιάσει και ο κόσμος”, είχε δηλώσει στο Tlife λίγο πριν την πρεμιέρα της.

Η ομάδα της μεσημεριανής ζώνης έχει και φέτος τον Στάθη Παπούλια και την “σταθερή αξία” Αλεξάνδρα Τσόλκα, που δίνουν με την εμπειρία τους άλλο αέρα. Η Αλεξάνδρα Τσόλκα έχει μοναδικό τρόπο να ντύνει τα βίντεο με την φωνή της και τον μεστό λόγο της.

Στο πάνελ είναι επίσης ο Νίκος Παρτσώλης και ο Βασίλης Τσατσάνης που είναι το νέο αίμα που δίνει φρεσκάδα και ζωντάνια αλλά και ένα πρόσωπο από τα παλιά, η Ελένη Φωτοπούλου. Η Ελένη ξέρει καλά την θεματολογία με την οποία ασχολείται η εκπομπή καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δες φωτογραφίες από τα backstage της εκπομπής:

Read More

And More