Ποιοι συνεχίζουν και ποιοι ξεκινούν τα μπανάκια τους στo νησί των ανέμων;

Τις βουτιές στα καταγάλανα νερά και τα νυχτοπερπατήματα στα όμορφα σοκάκια της Μυκόνου, απόλαυσαν γι’ ακόμα μία φορά, πολλά και αγαπημένα μας πρόσωπα! Αυτή τη φορά είδαμε και παλιούς γνωστούς, αλλά και καινούργιους! Ανάμεσά τους η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ο Νίκος Γκάλης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Μαρία Λουίζα Βούρου! Ο φακός του Tlife τους απαθανάτισε και στους αποκαλύπτει όλους…

Ο Νίκος Αναδιώτης βρίσκεται στο νησί των ανέμων -όχι με την Χριστίνα Παππά, αλλά- με την αγαπημένη του, Βασιλική. Μάλιστα, φαίνεται αρκετά πιο μαυρισμένος και με σώμα που κολάζει… ακόμα και αγγέλους!

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μας αντιλαμβάνεται καθώς περπατάει στα σοκάκια της περιοχής Ματογιάννια και ευδιάθετη, ποζάρει στον φακό και μας στέλνει και φιλάκι!

Η Μαίρη Μηλιαρέση ανανεωμένη και Fit όπως πάντα, παρέα στην παραλία με δύο φίλες της και με τον Μάκη Τσέλιο σε γνωστό restaurant του νησιού!

To γνωστό μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά -καστανή αυτή τη φορά- βρέθηκε μαζί με μία φίλη της, να κάνουν τις βόλτες τους και ν’ απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και τον Μάκη Τσέλιο!

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, Νίκος Γκάλης, συνεχίζει να δροσίζεται στην Ψαρρού με τη δημοσιογράφο σύζυγό του, Ελένη Παναγιώτου και δύο φίλους τους.

Στην παραλία και η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Ο ‘‘Iron Mike” τα πρωινά απολάμβανε τα μπανάκια του -συνήθως στην παραλία της Φτελιάς- και τα βράδια τις βόλτες του με την παρέα του!

Στην Μύκονο βρίσκεται και η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία έβαλε φωτιά στην παραλία με το καλλίγραμμο κορμί της!

Who’s next?

Read More

And More