Ποιοι θα είναι οι επόμενοι λαμπεροί γκεστ στο “Dancing” ;

Τα… γιορτινά του φοράει το “Dancing with the stars”, μιας και το επεισόδιο αυτής της Κυριακής βγαίνει στον αέρα προπαραμονή Χριστουγέννων και όπως καταλαβαίνετε, οι Αντεννικοί θέλουν να δώσουν στο σόου τους έναν άκρως εορταστικό χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα; Πράγματα και θάματα ετοιμάζει λέει η εταιρία παραγωγής και φυσικά εννοείται πως μετά την αρχή που έκαναν στο πλατό του “Dancing” η Ευγενία Μανωλίδου με την Νίνα Λοτσάρη, η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να υποδεχτεί νέους λαμπερούς καλεσμένους.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, στο “Dancing” αυτή την Κυριακή θα δούμε να εμφανίζεται τόσο η Νάντια Μπουλέ, όσο και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της θεατρικής παράστασης , “Fame”, οι οποίοι και θα ζωντανέψουν στο πλατό για τα μάτια μας μόνο, ένα χαρακτηριστικό μουσικο-χορευτικό κομμάτι του έργου.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Και αυτό γιατί; Γιατί τα ζευγάρια μας αυτή την Κυριακή δεν θα διαγωνιστούν χορεύοντας μόνο ένα συγκεκριμένο είδος χορού οι άνδρες και ένα συγκεκριμένο είδος χορού οι γυναίκες, όπως έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Τα ζευγάρια θα χορέψουν εντελώς διαφορετικά είδη χορού, μιας και όλες οι χορογραφίες θα έχουν γίνει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όπως καταλαβαίνετε, ανάλογα προσαρμοσμένες θα είναι και οι χορογραφίες.

Οσο για την Ζέτα; Θα είναι επίσης… υπέρλαμπρη, μιας και από τώρα έχει αρχίσει να αναζητά το Χριστουγεννιάτικο ρούχο που θα φορέσει !

Read More

And More