Ποιοι βάζουν… τρικλοποδιά στην Ευγενία ;

Ο τηλεοπτικός Γολγοθάς που ανεβαίνει αυτή την περίοδο η Ευγενία Μανωλίδου, δεν λέει να πάρει τέλος ! Οι δυσκολίες και τα προβλήματα όσο αφαορά στο στήσιμο του “Dancing with the stars, daily” ,εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και παρά τις προσπάθειες που καταβάλει η παρουσιάστρια για να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, απ ΄ότι όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα την γλιτώσει την… σταύρωση, από πλευράς τηλεθέασης.

Ποιος είναι ,όμως, ο νέος πνοκέφαλος της Ευγενίας ; Ποιοι είναι οι νέοι παράγοντες που έρχονται για να βάλουν τρικλοποδιά στην tv-persona του ΑΝΤ1 ; Αυτή την φορά οι παράγοντες που κάνουν δύσκολη την ζωή της παρουσιάστριας, βρίσκονται εκτός… συνόρων ! Ναι, ναι, εκτός συνόρων !

Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του BBC , – κανάλι στο οποίο και ανήκουν τα δικαιώματα μετάδοσης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προιόντος – , πληροφορήθηκαν τις προθέσεις των Αντεννικών, για αλλαγές στο φορμά και στον τρόπο παρουσίασης της εκπομπής και διαφωνούν κάθετα.

Με άλλα λόγια; Πληροφορήθηκαν πως οι Αμαρουσιώτες στην προσπάθειά τους να αναστήσουν το “Dancing Daily” στους πίνακες τηλεθέασης, σχεδιάζουν να εντάξουν στην εκπομπή πιο… life – style κομμάτια και κομμάτια gossip, μπας και γίνει το θαύμα και δεν διαφώνησαν απλώς, αλλά τους απαγόρευσαν να προχωρήσουν στην αλλοίωση – σύμφωνα πάντα με την δική τους γνώμη – του συγκεκριμένου φορμά.

Γι ΄αυτό και μην περιμένετε τις θεαματικές αλλαγές από πλευράς περιεχομένου που είχαν ακουστεί πως θα γίνουν στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για να σωθεί. Μόνο κάποιες αλλαγές στον σχολιασμό και στον τρόπο στησίματος και παρουσίασης κάποιων πραγμάτων θα γίνουν και αυτές πολύ με το… γάντι. Τόσο; Που πιθανότατα να μην τις καταλάβουμε καν !

Τώρα το πως μεταφράζονται όλα αυτά ; Σαν την αρχή για το… τέλος του “Dancing Daily”, μιας και η Ευγενία Μανωλίδου θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να τα καταφέρει να επιβιώσει στην απογευματινή ζώνη του 7.00 με 8.00, μία ζώνη η οποία ανήκει ολοκληρωτικά στα “Μυστικά της Εδέμ” και πολύ δύσκολα η Ευγενία δεν θα ζήσει αυτό που λέμε… απόλυτη τηλεοπτική καταστροφή !

Read More

And More