Ποιος αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στη τηλεόραση;

Ενας λατρεμένος καλλιτέχνης, ένας καλλιτέχνης με μία ιδιαίτερα σημαντική πορεία, επιστρέφει μετά από καιρό και πάλι στους δέκτες μας. Μία επιστροφή η οποία αν και είναι για λίγο, είναι σίγουρο πως όλοι θα την απολαύσουμε όλοι μας. Ο λόγος; Ο λόγος για τον ταλαντούχο κύριο Δημήτρη Πιατά, ο οποίος μαζί με την Φωτεινή Μπαξεβάνη εισβάλλουν στο “Σόι” του Alpha.

Όπως όλα δείχνουν, το τραπέζι της Πέμπτης θα είναι ήρεμο για τους Τριαντάφυλλους. Μια απρόσμενη έκπληξη, όμως, θα τους αναστατώσει για ακόμη μια φορά. Οι γονείς της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου), Σπύρος (Δημήτρης Πιατάς) και Αφρούλα (Φωτεινή Μπαξεβάνη), έρχονται απροειδοποίητα από τα Γιάννενα φορτωμένοι τυριά, πίτες, μπακλαβάδες και μπόλικη χωριάτικη νοοτροπία, που καθόλου δεν ταιριάζει με την αισθητική της Αλεξάνδρας (Μίρκα Παπακωνσταντίνου).

Και ενώ θα περίμενε κανείς να μη θέλει ούτε να τους δει, εκείνη εμφανίζεται πιο φιλόξενη και χαρούμενη από ποτέ, έτοιμη να τους ψήσει καφεδάκι, να τους κρατήσει συντροφιά και να τους βγάλει έξω για να διασκεδάσουν. Άραγε, έγινε ξαφνικά ένας καλός και γλυκός άνθρωπος η Αλεξάνδρα ή έχει κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού της;

Read More

And More