Avène – Προστάτευσε το δέρμα σου, σεβάσου τη θάλασσα!

Τα αντηλιακά Avène είναι έτσι κι αλλιώς αγαπημένα σου όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί σέβονται την επιδερμίδα σου και σου εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία. Να, όμως, που φέτος έχεις έναν ακόμη λόγο να τα βάλεις στο νεσεσέρ σου. Γιατί φέτος (ή μάλλον, από φέτος) τα αντηλιακά Avène προστατεύουν εκτός από την επιδερμίδα μας και το περιβάλλον!

Αντηλιακά Avène: προστατεύεις την επιδερμίδα σου, προστατεύεις το περιβάλλον!
Τα αντηλιακά προϊόντα είναι απαραίτητα για τη δημόσια υγεία αλλά ταυτόχρονα επηρεάζουν άμεσα το περιβάλλον! Αυτή είναι μια διαπίστωση που οδήγησε τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène να πρωταγωνιστήσει σε μια πρωτοβουλία οικολογικής ευθύνης και σε μια διπλή δέσμευση, να προσφέρει τη βέλτιστη προστασία από τις UVB-UVA ακτινοβολίες και να προστατεύοει τη θαλάσσια βιοποικιλότητα:
– Ελάχιστος αριθμός φίλτρων για μέγιστη ανοχή.
– Παρατεταμένη προστασία των κυττάρων.
– Συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στο θαλάσσιο περιβάλλον.
Το SKIN PROTECT / OCEAN RESPECT, απεικονίζει αυτή τη πρωτοβουλία διπλής κοινωνικής ευθύνης:
Από τη μια πλευρά, τη δερματολογική εξειδίκευση της Avène, με βελτιωμένες και εξελιγμένες συνθέσεις που προσφέρουν την πεμπτουσία της αποτελεσματικότητας και από την άλλη την περιβαλλοντική δέσμευση.
Πράγματι το 2016 το brand που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε προχωρά ακόμη πιο μπροστά στην αντηλιακή προστασία!
Πώς τα αντηλιακά Avène προστατεύουν το περιβάλλον!


Η εύλογη απορία σου θα ήταν πώς τα αντηλιακά Avène προστατεύουν το περιβάλλον στην πράξη; Η Séverine Roullet-Furnemont, Υπεύθυνη RSE της Pierre Fabre έχει όλες τις απαντήσεις!
Μπορείτε να μας εξηγήσετε την πρωτοβουλία OCEAN RESPECT;
«Αυτή η οικολογική προσέγγιση λαμβάνει υπόψη της το σεβασμό προς το περιβάλλον από την απαρχή του σχεδιασμού των προϊόντων με στόχο τον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Για αυτό εφαρμόσαμε έναν αυστηρό χάρτη ανάπτυξης με συνθέσεις : – χωρίς υδατοδιαλυτά φίλτρα που διαλύονται στο νερό και που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επίπτωση στη θαλάσσια βιοποικιλότητα
– με ελάχιστο αριθμό φίλτρων στη μικρότερη δυνατή συγκέντρωση
– χωρίς σιλικόνες που είναι μη βιοδιασπώμενες ουσίες.»
Κάνατε κάτι επιπλέον φέτος;
«Ναι, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène αποφάσισαν να συνεργαστούν με το PUR PROJET σε ένα κοινωνικό-περιβαλλοντικό πρόγραμμα για την αναγέννηση των κοραλλιών με σκοπό τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Το πρόγραμμα αυτό, που υλοποιείται στην Ινδονησία, επιτρέπει τη δημιουργία και την αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων. Στηρίζεται στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών για γρήγορη αλλά και μακροχρόνια ανάπτυξη κοραλλιών σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.»
Γιατί επιλέξατε το PUR PROJET ;
«Το PUR PROJET είναι γνωστό για την αφοσίωσή του στα περιβαλλοντικά έργα, όπως η αναδάσωση, καθώς και για τη μόνιμη αναζήτηση ενεργειών με μια πραγματικά κοινωνική διάσταση. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία του έργου και της αειφόρου πορείας του. Επιθυμούμε να συνδράμουμε σε αυτό το πρόγραμμα για τη διατήρηση και την αποκατάσταση των κοραλλιογενών υφάλων, των οποίων η επιβίωση απειλείται. 27% των κοραλλιογενών υφάλων έχουν χαθεί για πάντα τα τελευταία 30 χρόνια.»

Bonus info: νέο παιδικό αντηλιακό!

Για την Avène η προστασία από την ήλιο είναι στάση ζωής. Είναι σημαντικό να υιοθετούμε καλές συνήθειες από μικρή ηλικία… Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène έχουν αναλάβει μαζί με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για τον Καρκίνο του Δέρματος την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τις συνέπειες του ήλιου μέσω του προγράμματος SunPass.

Επειδή το δέρμα των παιδιών παραμένει το πιο ευαίσθητο απέναντι στον ήλιο, η σειρά αντηλιακών Eau Thermale Avène μεγαλώνει με την άφιξη του… RÉFLEXE SOLAIRE ENFANT.
Και επειδή η έκθεση στον ήλιο πρέπει να παραμένει μια ευχαρίστηση χωρίς σύννεφα, η αντηλιακή σειρά προσφέρει όλο και μεγαλύτερη ευχαρίστηση και άνεση με συνθέσεις, χωρίς σιλικόνη, με διάφανο τελείωμα, dry touch και ελαφριά, κρεμώδη ή λεπτόρρευστη υφή.

Προστάτευσε το δέρμα σου, σεβάσου τη θάλασσα και βγες κερδισμένη!

Ανακάλυψε και υποστήριξε την οικολογικά υπεύθυνη δράση της Avène εδώ & κέρδισε: 3000 οικογένειες θα κερδίσουν το αντηλιακό παιδικό γαλάκτωμα SPF50 σε ειδική συσκευασία!*

*Το δώρο αφορά σε συσκευασία γνωριμίας των 5ml.

Δες όλη τη φιλοσοφία και τη νέα δράση της Avène σε ένα βίντεο!

Read More

And More