Ποιος αποχώρησε αυτή την εβδομάδα απο το «Greek Idol» ;

Ενα live χωρίς εκπλήξεις ,εκρήξεις και ιδιαίτερες εντάσεις, ήταν το live αυτής της Δευτέρας …Ναι, αναμφισβήτητα χωρίς εκπλήξεις ,αλλά και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν αυτό το ζωντανό του «Greek Idol» .

Δύο εκπομπές μόλις πριν το μεγάλο φινάλε και τελικά ο παίκτης ή μάλλον η παίκτρια που μας αποχαιρέτησε γιατί δεν κατάφερε να μας πείσει με την ερμηνεία της και με την σκηνική της παρουσία γενικότερα, ήταν η Αντιγόνη. Οχι , η Αντιγόνη με άλλα λόγια δεν είναι το «Greek Idol» που αναζητάμε !

Η Αντιγόνη αποχώρησε απο το ριάλιτι σόου του Alpha, αφού ο κόσμος στην τελική φάση του παιχνιδιού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Νικόλ !

Η ατάκα που έγραψε πάντως σε αυτό το live ήταν η εύστοχη ατάκα του Κώστα Καπετανίδη «βοήθεια, ο κόσμος ψηφίζει» επικαλούμενος σχετικό σχόλιο του τηλεκριτικού Κοσμά Βίδου. Και εννοείται πως ο Κώστας Καπετανίδης δυσαρεστήθηκε γιατί στο παιχνίδι παρέμεινε ο Χρήστος και έφυγε η Αντιγόνη, την ώρα που σίγουρα η δεύτερη όπως και να το κάνουμε ,έφερε περισσότερα στοιχεία … «Greek Idol» επάνω της .

READ more