Ποιος διάσημος Έλληνας προμηθεύτηκε αυτά τα τρόφιμα, περιμένοντας τον τυφώνα Sandy;

Είναι γνωστό ότι όλοι στη Νέα Υόρκη, έτρεξαν για προμήθειες στα super markets μετά την προειδοποίηση για τον τυφώνα Sandy. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Λίγο αργότερα ανέβασε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας με όσο χιούμορ μπορούσε να έχει τη δεδομένη στιγμή: “Waiting for Sandy”.



Πώς περνάει όμως ο ίδιος; Φοβάται;

/
Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο του περιβάλλοντός του, ο ίδιος είναι κλεισμένος στο σπίτι του με την κολλητή του φίλη Yianna Τερζή και άλλη παρέα: “Τα παιδιά δεν φοβούνται ιδιαίτερα, απλά έχουν παρει τα μέτρα τους, είναι κλεισμένοι στο σπίτι και δεν κουνιούνται. Βρίσκονται στο κέντρο της Νέας Υόρκης και περιμένουν κατά τις 18:00 (ώρα Αμερικής) να χτυπήσει εκεί ο τυφώνας. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς. Είναι κελιστό το μετρό, οι υπηρεσίες τα πάντα. Γι’ αυτούς είναι μια κατάσταση σαν να είναι βγαλμένη από ταινία… Δεν έχουν ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Αναγκαστικά είναι κλεισμένοι στο σπίτι και δεν ξέρουν πότε θα μπορέσουν να βγουν. Φυσικά κι εκείνοι όπως όλοι, έτρεξαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα από το super market. Πάντως η ψυχολογία τους είναι καλή γενικά, δεν φοβούνται πολύ”

Read More

And More