Ποιος είδε την…”Τασία” και δεν την φοβήθηκε! Απόψε η Μ. Καβογιάννη εισβάλει στην “Μοντέρνα Οικογένεια”…

Οι εκπλήξεις στην κωμωδία του Μεγάλου Καναλιού διαδέχονται η μια την άλλη και έτσι μετά το ποδαρικό που έκανε στο πλατό η Βίκυ Καγιά, τώρα αναλαμβάνει δράση η Μαρία Καβογιάννη. Σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα της… έμελλε να υποδυθεί την πρώην! Την εγκαταλελειμμένη, την πικραμένη, την απαρηγόρητη, η οποία πιστεύει πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Η Μαρία Καβογιάννη, λοιπόν, επιστρέφει -δυστυχώς για λίγο- στους δέκτες μας ως πρώην σύζυγος του Τάκη, δηλαδή του Αντώνη Καφετζόπουλου, με την οποίαν έχει αποκτήσει δύο παιδιά: τον Δημήτρη (Δημήτρης Μακαλιάς) και τη Φαίη (Ζέτα Δούκα).

/

Οι δυο τους είχαν μια συνηθισμένη οικογενειακή ζωή χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, μέχρι τη στιγμή φυσικά που η Κάρμεν (Κλέλια Ρένεση) ήρθε και σαν τυφώνας σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της και, το κυριότερο, τα συναισθήματα του Τάκη. Κάπως έτσι ο Τάκης και η Κάρμεν βρίσκονται να ζουν τον απόλυτο έρωτα και αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, γεγονός που κάνει έξαλλη την πρώην πλέον σύζυγο, η οποία, μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό της, εμφανίζεται την ημέρα του γάμου και τα κάνει όλα… λαμπόγιαλο!

Ομως, επειδή ως γνωστόν ο χρόνος είναι γιατρός, η Μαρία, ως Τασία, έρχεται στους δέκτες μας και ξανά στη ζωή του Τάκη για να ζητήσει συγνώμη για τα… τερτίπια της και για να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Κάρμεν. Με… όπλα της τη γιόγκα και το μπότοξ, πιστεύει πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Ελα, όμως, που στην πορεία αποδεικνύεται πως δεν λέει να φύγει από πάνω της η… ρετσινιά της πρώην με αποτέλεσμα φτου και από την αρχή να τα κάνει όλα μπάχαλο…

/

Βέβαια, η παρέμβασή της της δεν περιορίζεται μόνο στη νέα οικογένεια του Τάκη, Εισβάλλει και στις οικογένειες των παιδιών της, προκειμένου κι εκεί να βάλει μια τάξη! Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης είναι ο μοναδικός που καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία του με την απίστευτη μαμά του, καθώς της έχει αδυναμία, γι’ αυτό και αποφασίζει να λειτουργήσει πυροσβεστικά, με στόχο να επέλθει και πάλι η ηρεμία. Η ηρεμία μετά την καταιγίδα!

Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το σενάριο με τον συγκεκριμένο ρόλο, η Μαρία ήταν εκείνη που πίστεψα πως θα μπορούσε να μας χαρίσει μια απολαυστική ερμηνεία. Νομίζω πως κουβαλά το… αρχέτυπο της Ελληνίδας μάνας (γέλια)», δηλώνει χαρακτηριστικά στο «TV Εθνος» ο Πιέρρος Ανδρακάκος και συνεχίζει: «Με τη Μαρία είχαμε να τα πούμε από πέρυσι με το Πίσω στο σπίτι. Είναι μια ηθοποιός με την οποία και ο Αντώνης (Καφετζόπουλος) ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί, οπότε σκέφτηκα γιατί όχι; Είναι περιττό να πω πως η τηλεοπτική τους συνάντηση ήταν μοναδική».

/

Οσο για το αν ο σκηνοθέτης έχει μείνει ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της σειράς; «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που έχει βγει μέχρι τώρα στον αέρα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να διορθωθούν, όμως πιστεύω πως καταφέραμε να βγάλουμε στον αέρα μια αξιόλογη δουλειά. Η Μοντέρνα Οικογένεια έχει ιδιαίτερο χιούμορ, όπως έχει άλλωστε και το Modern Family, και θέλει λιγάκι χρόνο να λειτουργήσει και να εξοικειωθεί μ’ αυτό ο κόσμος».

Read More

And More