Ποιος είναι ο ηθοποιός που θα εμφανιστεί ως guest στο ολοκαίνουργιο “Σπίτι της Εμμας”;

Είναι να σε θέλει η τηλεοπτική σου τύχη, αν θέλει; Τότε όλο το τηλεοπτικό σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου και μπορούν να γίνουν ακόμα και τα… ακατόρθωτα!

Τι κι αν εδώ και περίπου δύο χρόνια έμεινε μακριά από την TV; Τι κι αν μετά την τεράστια επιτυχία ήρθε στο τηλεοπτικό του δρόμο η… σιωπή, μιας και λόγω κρίσης οι ελληνικές σειρές έγιναν… σπάνιο είδος; Φέτος η τηλεοπτική του τύχη αποφάσισε να του χαμογελάσει και να του χαμογελάσει πλατιά. Τόσο; Τόσο που μπορεί να τον δούμε να παίζει ακόμα και σε… τριπλό τηλεοπτικό ταμπλό.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Νίκο Αναδιώτη, τον οποίο αυτή την εποχή των βλέπουμε και πάλι στους “Βασιλιάδες”, όπως σας έγραψα την περασμένη εβδομάδα είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους Ρήγα-Αποστόλου για τις “Τρίχες” του ΑΝΤ1 και τώρα;

Τώρα δέχτηκε πρόταση – πρόσκληση από τους συντελεστές της ολοκαίνουργιας κωμικής σειράς του Mega , “Το σπίτι της Εμμάς”, στην οποία και θα τον δούμε να εμφανίζεται εκτάκτως στο δεύτερο επεισόδιο. Σύμφωνα δε με το σενάριο των Ρίσβα-Σακαλή θα τον δούμε να υποδύεται έναν σούπερ γοητευτικό αθλητή, η παρουσία του οποίου θα αναστατώσει τους πάντες και πρώτα απ ΄όλα τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος και θα νιώσει πως… απειλείται από την παρουσία του!

Read More

And More