Ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της «Εύας»;

Ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού της «Εύας»; | tlife.gr

Τι κι αν όλοι το είχαμε σίγουρο πως ο «Στέφανος» είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η «Εϋα»; Τελικά το δαιμόνιο μυαλό της Ελενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, έχει άλλα σχέδια κατά νου! Οχι, το παιδί που περιμένει η «Εύα» θα αποδειχθεί λίαν συντόμως πως όχι μόνο δεν είναι παιδί του «Στέφανου» ,αλλά και πως ο πατέρας είναι ο «Μάνος¨» !

Η είδηση αυτή όπως καταλαβαίνετε (αν ανήκετε στους φαν της σειράς …) θα προκαλέσει απίστευτη αναστάτωση και θα φέρει τα πάνω-κάτω ,αλλάζοντας εντελώς τις μέχρι τώρα ισορροπίες στην παρέα της Φεγγαρόπετρας. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα, όλως τυχαίως θα σταματήσουν και οι δολοφονικές απόπειρες κατά της «Εύας» ! Βλέπετε, δεν θα ετοιμάζεται πια να φέρει στον κόσμο τον διάδοχο της οικογένειας «Λαζαρίδη» ,την οποία κάποιοι θέλουν να την εξοντώσουν με κάθε τρόπο, προκειμένου εκείνοι να κληρονομήσουν μία τεράστια περιουσία που τους περιμένει μέσα απο μία διαθήκη-μυστήριο.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε …υποπτευθεί μέχει τώρα, να σας το πω κι αυτό… Φυσικά και όλα αυτά που σας εξιστορώ δεν είναι έτσι… Φυσικά κι όλα αυτά , είναι ένα καλοστημένο σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή στα προσεχή επεισόδια της σειράς του Mega , «Τα μυστικά της Εδέμ» , προκειμένου να εντοπιστούν όλοι εκείνοι που θέλουν να σκοτώσουν την «Εύα». Το μωρό εννοείται πως είναι του «Στέφανου» ,αν και μέχρι να φτάσει στο σημείο να το πάρει στα χέρια του και να το αγκαλιάσει, θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει απο 40 κύματα και μαζί με ΄κείνον και εμείς !

READ more