Ποιος Έλληνας παρουσιαστής έκανε σήμερα μπάνιο στη θάλασσα; Βίντεο

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής έκανε σήμερα μπάνιο στη θάλασσα; Βίντεο | tlife.gr

Ναι και οι χειμερινοί κολυμβητές κρυώνουν… Είναι γνωστό ότι ο Σπύρος Χαριτάτος είναι δεινός κολυμβητής και μάλιστα χειμερινός! Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής πέρασε τη δεύτερη μέρα του χρόνου στην αγαπημένη του θάλασσα. Κολύμπησε αλλά όταν βγήκε έξω από τη θάλασσα συνειδητοποίησε πόσο κρύο κάνει!

Με αρκετή δόση χιούμορ δημοσίευσε το βίντεο την ώρα που μόλις έχει βγει από τη θάλασσα και παρά το γεγονός ότι έγραψε πως «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», ο ίδιος τουρτούριζε από το κρύο!

Χθες πάλι από τη θάλασσα έδωσε σε όλους τις δικές του ευχές για τον ερχομό του νέου χρόνου

..Το #2018 γεμάτο ευχες!Καλη Χρονιά με καθαρά χαμόγελα χωρίς την περιττή σοβαροφάνεια! Ας αφήσουμε στην άκρη τους απολογισμούς των προσωπικών επιτυχιών και αποτυχιών μας. Θα υπάρχουν ετσι κ’αλλιως σε κάθε χρονιά ώστε να μας δίνουν την ευκαιρία,μεσα απο την εναλλαγή τους,να βελτιώνουμε οσα μας χαρακτηρίζουν και αυτό ειναι ο,τι πολυτιμότερο δεν μάθαμε να εκτιμάμε.. ας κοιτάξουμε λιγο πέρα απο την μύτη μας και τον μικρόκοσμο μας.. ας συναντήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο που περνά καλυτερα απο τις χαρές μας η’ παλεύει ακόμα χειρότερα απο αυτά που μας γονατίζουν.. και ας κάνουμε Ειρήνη με τον εαυτό μας πρώτα απ’ολα! Υγεία και Ανθρωπιά .. τα υπόλοιπα απλά επιλογές μας με το κόστος ολο δικό μας! #spirosxaritatos #2018 #newyearsday #lyckyday #moments_collector #smile #way_of_thinking_way_you_live #live_the_moment #life #giafka #instavideo #instalife #joinme #breaktherules #faith #staystrong #staypositive

A post shared by Spiros Xaritatos (@spirosxaritatos) on

READ more