Ποιος Έλληνας θα συνοδεύσει την πρώην του Χάρι στον γάμο του Γουίλιαμ;

H παρουσία της Λίντια Φόρτε, της πιο περιζήτητης εργένισσας σύμφωνα με το ”Πρώτο Θέμα”, στον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ, έχει δημιουργήσει σχόλια στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αφορμή ήταν η σχέση που είχε στο παρελθόν η Λίντια με τον Πρίγκιπα Χάρι και η εμφάνισή, που θα κάνει στον γάμο του αδερφού του, με νέο σύντροφο.

Αν και η παθιασμένη σχέση τους αποτελεί πια παρελθόν και οι δυο τους δεν έχουν προβλήμα να βρεθούν στον ίδιο χώρο με διαφορετικούς συντρόφους, το γεγονός ότι εκείνη θα βρεθεί στον γάμο του Γουίλιαμ με άλλο συνοδό, αποτελεί για την Βασίλισσα Ελισάβετ σκάνδαλο μεγατόνων.

Η Λίντια Φόρτε, λοιπόν, εδώ και καιρό έχει σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή, Δημήτρη Χανδρή κι ενώ το πρώτο διάστημα οι δυο τους το έκρυβαν καλά, μια κοινή τους εμφάνιση σε επίσημο κάλεσμά τους σε γνωστό ξενοδοχείο της Βρετανίας, τον περασμένο Δεκέμβρη, ήταν αρκετή…

Ο Δημήτρης έχει άριστες σχέσεις με τον Γουίλιαμ και την βασίλισσα, η οποία τον θαυμάζει που αν και 25 χρονών αποφάσισε να απαρνηθεί το τάνκερ της εφοπλιστικής οικογένειάς του και να εργαστεί σε τράπεζα του Λονδίνου. Η Λίντια με τη σειρά της, θα μπορούσε να αποτελεί την ιδανική νύφη για τον Πρίγκιπα, λένε πως δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει την καριέρα της και ν’ αφοσιωθεί στο πρωτόκολλο του παλατιού.

Η Λίντια κι ο Δημήτρης, γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η οικογένεια του καθενός άργησε να μάθει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, ακι παρόλο που η σχέση τους έχει περάσει διάφορα σκαμπανευάσματα, εξακολουθεί να κρατάει πολύ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται σε επικείμενο, μεταξύ τους, γάμο.

Read More

And More