Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός προτιμά να βλέπει ντοκιμαντέρ από το να κάνει σεξ;

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός προτιμά να βλέπει ντοκιμαντέρ από το να κάνει σεξ; | tlife.gr

«Δεν νιώθω ότι είμαι άντρας που δεν μετράει, ούτε αισθάνομαι ότι έχω ξοφλήσει. Ομολογώ ότι πέρασα πριν από λίγο καιρό μια κρίση, αλλά αισθάνομαι ότι την έχω ξεπεράσει πια. Παρ’ όλα αυτά, όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει, η λίμπιντο υποχωρει και αρχίζουν να τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα περισσότερο από το σεξ», εξομολογείται ο Κλέωνας Γρηγοριάδης στο περιοδικό ΟΚ!.

Σε κοινή του συνέντευξη με τον συμπρωταγωνιστή του στην καθημερινή σειρά του Mega Δικαίωση, Αλέξανδρο Σταύρου, ο ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι προτιμά να βλέπει ντοκιμαντέρ από το να κάνει σεξ: «Πολλές φορές ναι. Κατά τη γνώμη μου, ένας άντρας που πενηνταρίζει και ασχολείται μόνο με το μόριο του και τη σεξουαλική του επιβεβαίωση έχει πρόβλημα. Δεν μπορεί σε αυτή την ηλικία να είναι πρώτη σου προτεραιότητα το σεξ και η αναζήτηση ηδονής. Σε μισό αιώνα ζωής πρέπει να έχεις καταλήξει ότι η πνευματική επικοινωνία είναι πιο γοητευτική και πιο ουσιαστική από τη σεξουαλική».

Ο ηθοποιός που ομολογεί ότι αυτό το διάστημα δεν νιώθει πως του λείπει μία σχέση, σε άλλο σημείο της συνέντευξης με αφορμή το αν δέχεται το φλερτ από θαυμάστριες, αναφέρεται και στον Άδωνι Γεωργιάδη με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια σε ότι αφορά την εμφάνιση του πρώην υπουργού.

«Εντάξει είχα κι εγώ εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά όλα τα δημόσια πρόσωπα έχουν, ακόμα και κάποιοι που τους θεωρώ άσχημους. Εδώ έχει εκδηλώσεις θαυμασμού ο Άδωνις Γεωργιάδης… Έχετε παρατηρήσει πως είναι η φάτσα του; Δεν το λέω κακοπροαίρετα, γιατί, παρόλο που διαφωνό με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, μου είναι συμπαθής. Αλλά είναι πολύ άσχημος άντρας κατά την ταπεινή μου γνώμη. Παρ’ όλα αυτά, φαντάζομαι ότι από τότε κιόλας που υπουργοποιήθηκε θα σφάζονταν στην ποδιά του. Κάθε άνθρωπος που γίνεται διάσημος έχει προσφορές από το άλλο φύλο», καταλήγει ο Κλέωνας Γρηγοριάδης.

READ more