Ποιoς γνωστός επιχειρηματίας πουλά το σκάφος του;Πωλητήριο στο σκάφος του έβαλε ο Άρης Βωβός, ο οποίος επιδιώκει να δώσει το υπερσύγχρονο γιοτ “Maria Pia” έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Άρης Βωβός αποφάσισε να πουλήσει το υπερπολυτελές 41 μέτρων γιοτ του, το οποίο έχει το όνομα της αγαπημένης του κόρης “Μαρίας-Πία”, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγο του Βίκυ. Ο ίδιος δεν φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχος για την πώληση του και για το αν θα καταφέρει να προσελκύσει αγοραστές, αφού το σκάφος του έχει όλα τα comfort και αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με άνεση.

Το “Maria-Pia” είναι ένα ολοκαίνουριο σκαρί που ναυπηγήθηκε από την ΑΒ Yachts και θα αποτελέσει σίγουρα το μήλον της έριδος, όπως λέει χαρακτηριστικά δημοσίευμα στην “Real Life”. Το σκάφος διαθέτει πέντε καμπίνες-σουίτες, πέντε μπάνιο, επτά καμπίνες πληρώματος και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, προσφέροντάς τους ανέσεις που θα μπορούσαν να έχουν σ’ ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Ακόμη, η διακόσμηση του yacht είναι νεοκλασσική, με σκούρα ξύλο και γήινα χρώματα σε κουρτίνες και έπιπλα.

Ο Mr Real Estate, όπως ονομάζουν τον Άρη Βωβό, δηλώνει λάτρης της Μυκόνου και πέρσι έκανε το πρώτο του ταξίδι με το “Maria Pia” στο νησί των Ανέμων. Μάλιστα, την ίδια περίοδο, ο Άρης Βωβός έφθασε με το πολυτελές γιοτ του μέχρι την Κυανή Ακτή. Ωστόσο, μέχρι πρότινος, το γιοτ ενοικιάζοταν σε όσους ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με πολυτελές σκάφος.

Το σκάφος, του οποίου η αγγελία πώλησης βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο, έχει ως τιμή εκκίνησης τα 11 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού το υπερπολυτελές γιοτ έχει σύγχρονο σύστημα ασφαλείας και πλοήγησης που το κάνουν κορυφαίο στο είδος του.

Στο διαδίκτυο η αγγελία για την πώληση του σκάφους!

Read More

And More