Ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε: “Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους”

Ο Άρης Πλασκασοβίτης αναδείχθηκε μέσα από το “Greek Idol” και “ξανασυστήθηκε” στο κοινό μέσα από το “Your Face Sounds Familiar“. Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με sexy διάθεση μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στην παράσταση “Τρεις κόρες εν καμίνω”, Γιώργο Παράσχο και Πάνο Μαλικούρτη για το περιοδικό ΕΓΩ! Weekly. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα του είχε κάνει αρκετά λάθη.

/

“Δεν χειρίστηκα καθόλου σωστά τη δημοσιότητα την περίοδο του ”Greek Idol”. Ενθουσιάστηκα υπερβολικά. Έκανα σαν μωρό παιδί, επειδή ξαφνικά έγινα γνωστός από το πουθενά. Ήμουν ένα εφήμερο προϊόν που πουλούσε. Πάνω στην ανυπομονησία μου, εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, έκανα λάθος επιλογές, πήρα βιαστικές αποφάσεις… Δεν είναι ότι χαντακώθηκα αλλά έχασα πολύτιμο χρόνο. Κάθε εμπόδιο για καλό όμως, που λένε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

/

Ο ηθοποιός ωστόσο τόνισε ότι η συμμετοχή του στο show μιμήσεων του ΑΝΤ1 τον βοήθησε “πολύ και με διάφορους τρόπους”. “Πρώτα απ’ όλα έφυγε από πάνω μου η ταμπέλα “ο Άρης από το Greek Idol”. Με έμαθαν όλοι από το ονοματεπώνυμο μου. Σήμερα, είμαι περισσότερο μέσα στα πράγματα από όταν βγήκα από το Greek Idol. Το Your Face με ανέδειξε, μου άνοιξε πόρτες σε πολλές μορφές τέχνης. Έφτασα στο σημείο να απορρίπτω προτάσεις για δουλειά. Είναι απίστευτο, ειδικά στις μέρες μας”, σημείωσε ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί.

Read More

And More