Ποιος γνωστός τραγουδιστής διορίστηκε γιατρός στο δημόσιο;

Τον γνωρίσαμε από το Fame Story, είναι αγαπημένος τραγουδιστής, αλλά εδώ και δέκα ημέρες είναι και επίσημα γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο… Παράλληλα όμως δεν αφήνει τη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι αφού μόλις κυκλοφορησε το νέο κομμάτι του με τίτλο “Στιγμές” σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο Νίκος Μίχας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΕΓΩ ” και τον Γιάννη Βίτσα μιλάει για τις πρώτες μέρες του στο νοσοκομείο ως γιατρός αλλά και για τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του…

Εδώ και δέκα μέρες έχεις διοριστεί σε δημόσιο νοσοκομείο ως γιατρός

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι μια πολύ ξεχωριστή καινούρια εμπειρία. Μου αρέσει να προχωρώ διεκδικώντας κάθε επόμενο βήμα στη ζωή μου.

-Η φύση του ιατρικού επαγγέλματος έχει να κάνει καθαρά με την προσφορά.
Είμαι ένας δοτικός άνθρωπος, της προσφοράς. Και με τη μουσική έχω επίσης την ίδια φιλοσοφία. Πάντοτε ήθελα το κοινό να εισπράττει την ενέργειά μου στη σκηνή, να αισθάνεται όμορφα έπειτα από μια παράσταση. Στην ιατρική τα πράγματα είναι ακόμα πιο καθαρά. Δεν υπάρχει πιο δυνατό συναίσθημα από το να μπορείς να θεραπεύσεις έναν άνθρωπο. Δεν το αντιμετωπίζω ως επάγγελμα.

– Πως ήταν η πρώτη μέρα στο νοκοκομείο;
Υπέροχη. Ήταν μοναδική.Ένιωσα μια ζεστή μεγάλη αγκαλιά. Οι γιατροί με αντιμετώπισαν με χαμόγελο και θέρμη. Η πρώτη επαφή ήταν πολύ όμορφη.Μου έκαναν μάλιστα πλάκα.Μου έλεγαν θέλουμε να μας τραγουδάς κιόλας”

Περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί

Read More

And More