Ποιος ήταν ο Νώντας Τσάκαλης;

Ποιος ήταν ο Νώντας Τσάκαλης; | tlife.gr

Ο 36χρονος Νώντας μεγάλωσε μόνο με την μητέρα και τον θείο του. Ήταν ορφανός από πατέρα. Πέρασε τεράστιες δυσκολίες γα να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να σπουδάσει. Δούλευε από μικρός για να μην λείπει τίποτα από το ψυγείο και ήταν καλός με όλο τον κόσμο.

Ο Νώντας ίσως να είχε σωθεί αν έβγαινε πρώτος από την τράπεζα. Αντί να κοιτάξει όμως τον εαυτό του, φέρθηκε σαν ήρωας και άνοιξε μόνος του το κλιμακοστάσιο για να βγουν οι υπόλοιποι. Όταν ήρθε η σειρά του, εγκλωβίστηκε και τον κατάπιε ο καπνός. Έπεσε όμως με το κεφάλι ψηλά. Σαν σωστός άντρας.

Από μικρό παιδί μέχρι και πέρσι, πέρναγε τα καλοκαίρια του στην Βασιλική της Λευκάδας απ’όπου καταγόταν κι η μητέρα του. Οι φίλοι του μίλησαν στην Espresso και όλοι χρησιμοποίασαν την ίδια λέξη για να τον περιγράψουν. »Ένα κομμάτι μάλαμα».

»Τον θυμάμαι από παιδάκι ακόμα να τρέχει γύρω από την μάνα του. Ήσυχος, κοινωνικός και πάντα χαμογελαστός, μιλούσε σε όλο τον κόσμο. Ο θείος του και νονός του ήταν σαν πατέρας του. Κατάφερε να σπουδάσει οικονομικά, να κάνει μεταπτυχιακό και να πιάσει μια δουλειά που του άρεσε. Δυστυχώς το νήμα της ζωής του κόπηκε άδικα», δήλωσε ο πάρεδρος του χωριού Φίλιππος Αργυρός κλαίγοντας.

Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε Νώντα!

READ more