Ποιός ήταν ο Θόδωρος Π. ο ειδικός φρουρός που αυτοκτόνησε μετά το τροχαίο που προκάλεσε στο Χαλάνδρι

Ως σύμβολο εργατικότητας και υπευθυνότητας τόσο στην προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή του ζωή, χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί του τον Θόδωρο Π. ο οποίος από χθες συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αφού αυτοκτόνησε όταν παρέσυρε και σκότωσε μια ηλικιωμένη με την μηχανή του στο Χαλάνδρι.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση το σωματείο των ειδικών φρουρών, γράφει για τον Θόδωρο:

To Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. συγκλονισμένο, όπως και ολόκληρη η κοινωνία, θρηνεί το χαμό ενός συναδέλφου που υπέκυψε στην υπέρμετρη ευαισθησία του χαρακτήρα του και έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του μετά από δυστύχημα με την ιδιωτική του μηχανή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ηλικιωμένης στην περιοχή του Χαλανδρίου στις 22/12/2013.

Ο Θεόδωρος Π., γεννημένος του 1985 υπήρξε για όσους τον γνώρισαν, σύμβολο εργατικότητας και υπευθυνότητας τόσο στη προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή του ζωή, ιδιαίτερα ευσυνείδητος με σπάνιο χαρακτήρα και αρετές.

Υπηρέτησε για μεγάλο διάστημα στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ και αργότερα μέχρι σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η αποφράδα ώρα τον έπνιξε με το βρόγχο ευθύνης για ένα τροχαίο ατύχημα που τον ανάγκασε να γίνει αφορμή να στερηθεί την ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα και λίγα βήματα ποιο πέρα ο ίδιος να περάσει ως αυτόχειρας από τη ζωή στο θάνατο.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More