Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε ότι βιντεοσκόπησε τις ερωτικές του στιγμές;

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε ότι  βιντεοσκόπησε τις ερωτικές του στιγμές; | tlife.gr

O ηθοποιός του Χόλιγουντ και φετινός παρουσιαστής των Όσκαρ, James Franco, όπως διαβάσαμε στην »Daily News and Analysis», προκάλεσε για ακόμα μία φορά με τις δηλώσεις του. Σε συνέντευξη που έδωσε για τις πιθανές υποψηφιότητες των Όσκαρ, ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε πως στα 19 του χρόνια βιντεοσκόπησε τη στιγμή που έκανε σεξ με τη σύντροφό του. Μάλιστα, μετά από αυτό, άρχισε να σέβεται και τους πορνοστάρ, γαιτί όχι μόνο κάνουνε σεξ, αλλά ξέρουν και πως να το πουλάνε αυτό που κάνουν, αναγνωρίζοντας έτσι τις δυσκολίες του επαγγέλματος.

»Πιστεύω πως κάποιος που έχει γυρίσει παρόμοια ταινία, ξέρει καλά, πως αυτό που φαινομενικά είναι καλό, στην ουσία, μπορεί να μην είναι τόσο καλό», είπε ο ίδιος και παρασέχτηκε πως όταν είδε την ταινία που είχε βιντεοσκοπήσει, του φάνηκε απαίσια.

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που ο James κάνει παρόμοιες δηλώσεις. Στο παρελθόν, και παρότι έχει σχέση από το 2006 με την ηθοποιό Anna O’ Reilly, είχε αποκαλύψει πως αυνανίζεται 4-5 φορές την ημέρα. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος: »Περνάω πολύ χρόνο μόνος μου, ειδικά όταν ταξιδεύω λόγω της δουλειάς. Έχω ζήσει στα ξενοδοχεία μεγάλο μέρος της ζωής μου κι όταν είμαι μόνος μου, αυνανίζομαι πολύ. Δεν ξέρω γιατί.»

READ more