Ποιος και γιατί έκανε έξαλλο τον Γιάννη Μπέζο ;

Ενοχλημένος τα μάλλα είναι αυτή την εποχή ο Γιάννης Μπέζος ! Μάλιστα, η ενόχλησή του είναι τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να την εκφράσει και δημόσια και μάλιστα; Με πολύ έντονο τρόπο ! Ο χαρισματικός ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο “TV Zapping” όπου και τα είπε… χύμα και τσουβαλάτα.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι σφόδρα ενοχλημένος με όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που αυτό τον καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας και θέλουν την “Κλινική Περίπτωση” να τα περνά δύσκολα… οικονομικά και η παραγωγή της οποίας να κινδυνεύει να “παγώσει”, όπως έγινε και με τους “Βασιλιάδες”. Αποτέλεσμα; Ποιος είδε τον Γιάννη Μπέζο και δεν τον φοβήθηκε !

“Αρκετά πια με αυτή την τρομολαγνεία και με τις ράδιο – αρβύλες! Ούτε “πάγωσαν” τα γυρίσματα μας, ούτε σταματά η προβολή της σειράς, ούτε παίζεται κανένα θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι. Το θρίλερ γενικά παίζεται στην Ελλάδα και όχι ειδικά στην τηλεόραση. Αν καταστραφεί η Ελλάδα, τότε ναι, θα καταστραφεί και η τηλεόραση. Μη μασάτε με όσα απείρου κάλλους γράφονται», λέει ο ηθοποιός και σπεύδει να προσθέσει πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα 14άρων επεισοδίων και ετοιμάζεται το 15o, ενώ εκκρεμούν ακόμα πέντε γι’ αυτή τη σεζόν.

Επίσης, επισήμανε πως παράλληλα, γίνονται προσπάθειες ώστε η «Κλινική Περίπτωση» να συνεχιστεί και του χρόνου, για να καταλήξει :

“Δεν ισχύει ότι δεν έχω πάρει ευρώ και ότι είμαι απλήρωτος. Το συνεργείο το δικό μας πληρώνεται κανονικά…”

Read More

And More