Ποιος πρώην παίκτης του Power Of Love αναζήτησε γαλήνη στο Άγιο Όρος; [pic]

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power of love» του ΣΚΑΪ. Μπορεί να έμεινε μόλις δύο εβδομάδες στο… σπίτι της αγάπης, όπου και είχε ένα σύντομο love affair με τη Μαρίνα Βεάζογλου, ωστόσο, ξεχώρισε λόγω της εντυπωσιακής εξωτερικής τους εμφάνισης, αλλά και του χαρακτήρα του.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, ο γοητευτικός personal trainer επέστρεψε αμέσως στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του.  Η έκθεσή του σε τόσες χιλιάδες μάτια, όμως, τον έκανε να κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας από τα social media, αλλά και από τα Μέσα, κάνοντας επιλεκτικά επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, σε αντίθεση με τους πρώην συμπαίκτες του.

Πρόσφατα, ο Ισαάκ επισκέφθηκε το Άγιο Όρος, όπου έμενε για λίγες μέρες, αναζητώντας τη γαλήνη μέσα του. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε την επίσκεψή του στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

«Ομορφιά δεν είναι να έχεις όμορφο πρόσωπο, ομορφιά είναι να έχεις μια όμορφη ψυχή, ένα όμορφο μυαλό και μια όμορφη καρδιά. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτησή του:

Read More

And More