Ποιους περιμένει αυτό το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Ενα ακόμα τηλεοπτικό ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο μας φέρνει στον αέρα του ΑΝΤ1 τις πιο «juicy» αποκαλύψεις! Πρωταγωνιστές, τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της Ελληνικής επικαιρότητας σε καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ!
Το “Βράδυ” αυτής της Παρασκευής ο Σάββας Πούμπουρας προειδοποιεί: οι «Οικογένειες της Συμφοράς» έρχονται σπίτι μας και είναι… άπαιχτες! Φυσικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τη νέα –επεισοδιακή- εκπομπή, με οικοδεσπότη τον ίδιο. Όσα θα δούμε, λίγο πριν την πρεμιέρα, θα τα ακούσουμε από τον Σάββα! Στη συνέχεια, η σχέση του Σάββα με το «ασθενές» φύλο έχει «διανύσει» χιλιόμετρα, φτάνοντας μέχρι… Hollywood! Ένα βίντεο ντοκουμέντο, αποκαλύπτει την κρυφή σχέση του Σάββα με την Angelina Jolie! Δείτε καρέ-καρέ το ερωτικό τετ-α-τετ, που θα προκαλέσει σκάνδαλο στη showbiz! Τι έχει να πει για όλα αυτά, θα το μάθουμε το Βράδυ της Παρασκευής!
Στη συνέχεια, οι Onirama «ραπάρουν» με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε ένα… εναλλακτικό performance! Ερμηνεύουν τα νέα τους τραγούδια και μας «βάζουν στον χορό»… με πολλή κουβέντα! Ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογείται τη μοναδική σχέση που είχε με groupie και που τελικά… έγινε η γυναίκα της ζωής του! Τι λέει για τον γιο του; Ποια «έμπνευση» τον ώθησε να παίζει μουσική; Τι εννοεί πως «αυτώνει μέσα από αυτήν;» Ο ρυθμός των εξομολογήσεων μας δίνει το «bit» το βράδυ τη Παρασκευής!
Για φινάλε έρχεται η «multitask» Νάντια Μπουλέ και κάνει όπως πάντα… εντύπωση! Τι αποκαλύπτει για την εσωτερική και την εξωτερική πλευρά του εαυτού της; Ακόμα, δείτε το κορίτσι που παρουσιάζει, τραγουδάει, χορεύει … τώρα και σε ρόλο ζογκλέρ! Νάντια Vs κορύνες, σε μια ξεκαρδιστική δοκιμασία.

Γι ΄αυτά, αλλά και για άλλα πολλά, γυρίστε στον ΑΝΤ1, κάπου εκεί γύρω στις 11.15 το “Βράδυ” !

Read More

And More