Ποιους υποδέχεται αυτό το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Αρωμα γυναίκας θα έχει αυτό το “Βράδυ” της Παρασκευής ! Και αυτό γιατί; Γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να τα πει… τετ-α-τετ μόνο με γυναίκες. Ετσι, υποδέχεται στο στούντιο του ΑΝΤ1, την Έλλη Κοκκίνου, αλλά και την Δούκισσα Νομικού!
Πρώτα θα δούμε την Έλλη Κοκκίνου, η οποία μας μιλάει για τον γιο της και τη σχέση της μαζί του, αλλά και για το μουσικό σχήμα στο οποίο συμμετέχει με τη Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Τι μας αποκαλύπτει για τον Γιώργο Μπόγρη και τι πιστεύει για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας; Τελικά η Έλλη ξέρει από… μπάσκετ; Στην αναμέτρηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο, θα μάθουμε ποιος κερδίζει στους πόντους! Ακόμα, η Έλλη Κοκκίνου μας αφιερώνει το νέο της τραγούδι με τίτλο: «Κοίταξε γύρω μας»!

Στη συνέχεια η Δούκισσα Νομικού μας προκαλεί να δεχτούμε μια επίθεση γέλιου από τα παλιά! Με άλλα λόγια, μας μιλάει για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Laugh Attack» που παρουσιάζει μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, κάθε Παρασκευή στις 22:00. Στη συνέχεια η Δούκισσα αφήνει τα επαγγελματικά και μας μιλάει για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη. Πόσο κοντά βρίσκεται στον γάμο, αλλά και πόσο καλή νοικοκυρά είναι ;

Read More

And More