Ποιους υποδέχεται αυτό το «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Ποιους υποδέχεται αυτό το «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος ; | tlife.gr

Πιστός στο τηλεοπτικό ραντεβού του μαζί μας, είναι κι αυτό το «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εισβάλλει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και υπόσχεται να μας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά, έχοντας ετοιμάσει μία εκπομπή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

Αυτό το «Βράδυ» της Πέμπτης ,λοιπόν, ξεκινά με τον απολαυστικό Τάκη Σπυριδάκη. Γιατί ο γνωστός μάνατζερ τηλεοπτικού σποτ σκέφτεται να επενδύσει στο στούντιο της εκπομπής; Τι αποκαλύπτει για τα παιδιά του και το διαζύγιό του ; Ακόμα δεν διστάζει να ξετυλίξει στον Πέτρο Κωστόπουλο τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του.

Αμέσως μετά δε, την σκυτάλη παίρνει η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία εγκαταλείπει για λίγο τις πρόβες του «Dancing», και βάζει τόσο τον παρουσιαστή, όσο και το κοινό στο ρυθμό των Ποντιακών χορών. Επίσης μας… ξανά συστήνεται, ενώ μας εξομολογείται πως νιώθει… «νοικοκυρά σε απόγνωση» και το τι ρόλο έχει παίξει σε αυτό ο σύζυγός της, Νίκος Κουρκούλης.

Τέλος, θα μάθουμε και το τι συγκινεί περισσότερο απ ΄όλα την τραγουδίστρια, σε βαθμό τέτοιο που δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της, ούτε καν την ώρα της εκπομπής.

READ more