Ποιους υποδέχεται αυτό το “Βράδυ” ο Πέτρος Κωστόπουλος ;

Και αυτή την Παρασκευή ο Πέτρος Κωστόπουλος μας κλείνει ακόμα ένα τηλεοπτικό ραντεβού, κλείνοντάς μας πονηρά το μάτι… Ο γνωστός δημοσιογράφος με αντροπαρέα στο πλατό αυτό το “Βράδυ” της Παρασκευής, υπόσχεται να μας κρατήσει πολύ καλή συντροφιά…

Απόψε ,λοιπόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σ’ ένα Βράδυ… με πολύ γέλιο! Πώς αποφάσισε να γράψει βιβλίο και ποια ήταν η αφιέρωση που έκανε στην αγαπημένη του Νικόλ; Τι μας αποκαλύπτει για την εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο; Ακούστε σε αποκλειστικότητα τη μαντινάδα που έχει γραφτεί για τον Γρηγόρη και δείτε τις φανταστικές επιδόσεις του στο τεστ γεύσης των cupcakes!

Το “Βράδυ” δε κλείνει με τον Νίκο Αλέφαντο σε μια κουβέντα με πολύ ποδόσφαιρο, αλλά και αποκαλύψεις! Πόσα χρόνια είναι παντρεμένος και τι σχέση έχει με την απιστία; Γιατί ο γιος του δεν έγινε ποδοσφαιριστής, αλλά ο εγγονός του θέλει να γίνει; Ολυμπιακός και Εθνική σκοράρουν αυτό το Βράδυ, αλλά η βασική εντεκάδα αποτελείται από την ελληνική showbiz, επιλέγεται από τον Νίκο Αλέφαντο και η «φάση»… δεν παίζεται!

Read More

And More