Πωλείται η έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση!

Πωλείται η έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση! | tlife.gr
Στο σφυρί φαίνεται ότι έχει βγάλει την περιουσία της η οικογένεια Ωνάση, πουλώντας αρκετά από τα περιουσιακά στοιχεία της.
Αρχικά πούλησε τη βίλα Crystal στο St.Moritz, μετά το φημισμένο οικόπεδο στην Γλυφάδα, κατόπιν, πουλήθηκαν κοσμήματα της Αθηνάς Ωνάση και τώρα, σειρά έχει… η έπαυλη Boisland, που βρίσκεται στο προάστιο Gringins,15 χιλιόμετρα έξω από τη Γενεύη.

Η πολυτελέστατη έπαυλη που έχει θέα στη λίμνη Leman, είναι διώροφη, έχει εμβαδόν 1.500 τ.μ., και οι κήποι της καλύπτουν έκταση 30.000 τ.μ. Οι εξψτερικοί χώροι αποτελούνται από λουλούδια και εσωτερικά είναι διακοσμημένη με βάση το διακριτικό γούστο της Χριστίνας.

Ωστοσο, πολλά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life για την απόφαση ατης πώλησης, καθώς στη συγκεκριμένη έπαυλη έζησαν η Χριστίνα με τον Τιερί και μεγάλωσε η «χρυσή» κληρονόμος Αθηνά.
Παρόλα αυτά, η απόφαση φαίνεται πως έχει ήδη ληφθεί, αφού ο Τιερί Ρουσέλ ψάχνει για υποψήφιους αγοραστές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας το σπίτι αναμένεται να πουληθεί, αφού τα τελευταία χρόνια μένει αχρησιμοποίητο, καθώς η Αθηνά μένει με τον σύζυγο της Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο, στη Βραζιλία και το Βέλγιο, ο ετεροθαλής αδελφός της Έρικ, δουλεύει στην Νέα Υόρκη, και οι μικρότερες αδελφές της Σαντρίν και Γιοχάνα, σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες των δυο μεγάλων μεσιτικών γραφείων της Ελβετίας, δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής , αλλά αναμένεται να είναι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Αθηνάς.
Όσο για το ποσό της πώλησης της εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια δολάρια.

READ more