Πόλεμος Ουκρανία: Το οργισμένο μήνυμα της Μιμής Ντενίση – «Μα τι λαός είμαστε;»

Με ένα μήνυμα αγανάκτησης θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια η Μιμή Ντενίση, για τα όσα συμβαίνουν εδώ και τέσσερις ημέρες στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το απόγευμα της Κυριακής, θέλοντας να δείξει την οργή της σχετικά με τον διχασμό που επικρατεί στη χώρα μας και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Μα τι λαός είμαστε;; Διχασμός ακόμα και για το θέμα της Ουκρανίας;; Όταν γίνεται μια βίαιη εισβολή σε μια χώρα. Όταν απειλείται η ζωή χιλιάδων αθώων, όταν έρχεται μια νέα τεράστια ανθρωπιστική κρίση τι ψάχνετε;; Δεν μπορώ να ψάξω τα λάθη του παρελθόντος της Ουκρανίας, με νοιάζει το παρόν και το μέλλον των ανθρώπων της».

«Έχουμε κάνει και εμείς άπειρα πολιτικά λάθη που τα πλήρωσε η Μικρασία, ο Πόντος, η Κύπρος. Όταν πρόκειται για ανθρώπους που σκοτώνονται και θα οδηγηθούν στην προσφυγιά εμένα εκεί είναι η καρδιά και ο νους μου. Όσο για την Ευρώπη… πάντα αμήχανη και διχασμένη ήταν μπροστά σε κρίσεις. Το 2022 ελάχιστα διαφέρει από το 1922».

«Μετά από μια τεράστια πανδημία μια μεγάλη εισβολή!! Ηγέτες που ονειρεύονται αυτοκρατορίες και λάοι με τα μωρά στους ώμους που ονειρεύονται μόνο να επιζήσουν και να προστατέψουν τις εστίες τους» κατέληξε η Μιμή Ντενίση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Read More

And More