Πόλεμος στην οικογένεια Μπιθικώτση – Στα άκρα τα δυο αδέλφια για τα τραγούδια του πατέρα τους

Ένας νέος ενδοοικογενειακός πόλεμος ξέσπασε στην οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση, μεταξύ του γιου του, Γρηγόρη, και της κόρης του από τον πρώτο γάμο, Άννας. Τα δυο ετεροθαλή αδέλφια φθάνουν στα άκρα και η κόντρα για τα τραγούδια του πατέρα τους (και οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν) δεν έχει τέλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, μια επιστολή του γιου του με την οποία ζητείται να δίνεται άδεια για οποιαδήποτε χρήση πνευματικών δικαιωμάτων σε αφιερώματα για τον πατέρα τους Γρηγόρη Μπιθικώτση, είναι η αφορμή για να βρεθούν αντιμέτωπα για μια ακόμα φορά τα δύο ετεροθαλή αδέλφια.

“Φωτογραφίζει εμένα στην επιστολή και η απάντηση θα δοθεί μέσω του δικηγόρου μου”, είναι τα πρώτα λόγια της Αννας Μπιθικώτση, η οποία βρίσκεται σε περιοδεία στην Κρήτη με τραγούδια και βιωματικά αποσπάσματα από τη ζωή του πατέρα της.

Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αναφέρει: “Η διαθήκη του πατέρα, που έχει ανοίξει εδώ και 15 χρόνια, είναι σαφέστατη. Στην επιστολή που κοινοποίησα προς πάσα κατεύθυνση αναπαράγω την επιθυμία μέσα από τη διαθήκη του πατέρα μου… Αν η αδελφή μου αναπαράγει έργο του πατέρα μου, θα το δούμε. Είναι θέματα νομικά”.

Έξαλλη, με τις τελευταίες εξελίξεις, η Άννα Μπιθικώτση ανέφερε σε δηλώσεις της: “Εγώ δεν είμαι παιδί του μπαμπά. Είμαι η Άννα Μπιθικώτση, η οποία έχει γράψει βιβλία, έχω πνευματικό έργο που παρουσιάζω. Είμαι κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση και δεν επιτρέπω σε κανέναν ηθικά και υλικά να με ζημιώσει σε αυτό”, αναφέρει και η κόντρα συνεχίζεται…

Read More

And More